Hovudside

Gjør det selv Wood Prosjekt Shutters

by Walther

Hvis du leter etter en ganske enkel gjør-det-selv prosjekt som kan gjennomføres i en helg med grunnleggende verktøy og materialer, bygge noen dekorative tre skodder for ditt hjem. Det tar bare noen få standardbrett og noen enkle kutt. De monterer på ytterveggen på hver side av vinduet, og kan males eller ferdig til det utseendet du ønsker.

Bruksanvisning


•  Mål utvendig kant av vinduskarmen vertikalt. Overføre målingen til seks planker som er lengre enn vinduet, merking over hver enkelt med en tri-torget og blyant. Skjær dem med sirkelsag.

•  Skjær åtte-fots 1x4 inn i seks deler, hver 11 1/2 inches lang.

•  Legg de første tre lange boards med forsiden opp og side ved side, en halv tomme fra hverandre. Lå tre korte boards over dem, nær toppen, en i midten, en tre inches fra toppen og en tre inches fra bunnen. Slutten av korte stykker bør stille opp med kantene på ytre boards. Kjør to 3/4 tommers skruer gjennom styrene på hvert punkt der de krysser hverandre.

•  Gjenta prosessen; bruke de gjenværende lange og korte styrene å bygge den andre lukker.

•  Hold en lukker mot veggen, ved siden av rammen. Skyte lange skruer gjennom de to ytre lange boards, nær toppen, og to nær bunnen for å holde det til huset. Gjenta for den andre lukker.