Hovudside

Vakuum Robot Prosjekt

by Walther

Tech-elskende huseiere har et alternativ når det gjelder tid til å feie opp støv fra gulvene. Mange bedrifter nå produserer robotstøvsugere til priser som er overkommelige for den gjennomsnittlige hus. Mens den primære årsaken til produksjonen av disse støvsugere er å tilby huseiere et alternativ til den tradisjonelle, hånd-presset vakuum, kan disse robot elementer også være nyttig i en rekke ulike prosjekter.

Eksperimentering


For å få en bedre forståelse av roboten vacuumâ € ™ s renseevne, eksperimentere med vakuum etter den vitenskapelige metode. For å tilfredsstille nysgjerrig personlighet, sette opp forsøk for din vakuum, ordne for det å plukke opp elementer av ulike størrelse og tekstur. Hvis du har tilgang til mer enn én type robot vakuum, pit to mot hverandre, eksperimentere for å finne ut hvilke av de vakuum alternativene er best.

Gjennomgang Writing


For praksis i non-fiction skriving, bruke roboten vakuum som inspirasjon for et produkt vurdering. Etter bruk av vakuum i ulike forhold, komponere en kortfattet redegjørelse for kvaliteten på rengjøring av vakuum leverer. Oppfordrer andre til enten å kjøpe den samme vakuum, eller velge et annet alternativ. Skriv denne anmeldelsen bare for fornøyelsens skyld, som et skoleprosjekt, eller søke et marked for det ferdige stykket.

Racing


Hvis du er en spenningen-søker robot vakuum eier med venner som også eier robotstøvsugere, sette opp en robot vakuum rase. Forene med disse vakuum-eie venner og sette opp en robot vakuum rase spore opp for å sende dine feiemaskiner. Bruk kjegler eller tre for å skape dette sporet, inkludert vendingene til turen opp støvsugere og legge interesse for løpet. Etter å forberede din spor, på linje med dine venner på start og sette dine støvsugere fri, står ved sidelinjen og oppfordret dem til seier.

Programmering


Hvis du har en stor interesse for programmering, kan du bruke dine ferdigheter til å manipulere funksjon av din vakuum gjennom modifisering av datakode. For å gjøre dette, må du ha evnen til å hekte vakuumet opp til en datamaskin eller en annen lese-ut-enhet og så vel som kunnskap om programmering kode smarte nok til å tolke koden allerede er lastet inn i enheten. Fordi disse ferdighetene er svært spesialiserte, er dette prosjektet ofte best utføres som en del av en klasse ledet av en svært dyktig programmerer. Modifisere et vakuum er programmeringskode er ikke lett reverseres - og vil trolig gjøre garantien ugyldig - så det ISNA € ™ t noe du bør prøve hjemme med mindre du planlegger å kaste roboten vakuum uansett.

Dekorasjon


For et kunstnerisk prosjekt som involverer en moderne robot vakuum, dekorere apparatet. Hvis du planlegger en Halloween fest, for eksempel kle vakuumet som en mumie og la den bevege seg rundt i rommet, rydde opp etter dine gjester som partiet går på. Tilsvarende snu vakuum inn i Santa, kle det i fuzzy rødt og plassere en hatt på toppen av det før du setter den løs på en jule hendelsen.