Hovudside

Negativer av Cutting Trees

by Walther

Negativer av Cutting Trees

Noen ganger, kutte trær ned er nødvendig, spesielt hvis de er syke eller samles hverandre. Mens praksisen er vanligvis hjemlet i slike tilfeller utgjør kritikkløs cutting en alvorlig trussel mot en viktig naturressurs. I virkeligheten er det få produkter i dag har ikke på noen måte er innhentet fra trærne, fra gummi i bildekk til fyllet i en eplepai.

Avskoging Fakta


Om lag 30 prosent av jordens landareal er dekket med skog, men mye av det som blir tapt til avskoging med hvert år som går. National Geographic Society spår at dersom praksisen fortsetter med uforminsket styrke, kunne jordas regnskoger forsvinne i løpet av bare et annet århundre. Landbruk tar den største bit av skog som bønder utvide sine beholdninger for avlinger og husdyr på beite. Logging operasjoner også står for tap av mange trær hvert år, med ulovlige veier bygges inn i avsidesliggende områder av uansvarlige loggere.

Innvirkning på Wildlife


Mange fugler og små dyr gjøre sine hjem i trær, samt bruke dem for beskyttelse under uvær, og de ikke kan overleve tapet av deres naturlige habitat gjennom avskoging. Mange arter av planter også avhenge av skygge og fuktighet oppbevaring trær gir for deres overlevelse og dø hvis skogen kalesjen er kompromittert.

Estetiske hensyn


Kutte trær ned uten god grunn minimerer mange av de fordelene de gir, som de forbedre den menneskelige erfaring på måter som ofte tas for gitt. Selv om stor eik på din nestes plenen ikke tilhører deg, du fortsatt dra nytte av sin tilstedeværelse i nabolaget. Trær forskjønne og utfylle de områdene de vokser i ved å legge fylde til en ellers nakne landskapet. De legger verdi og gir privatliv til eiendommer samt stenge ute skjemmende utsikt.

Miljøfaktorer


Trær gir skygge, markere grenser, avgrense trasé og filterurenheter ut av luften og regnvann. De balansere effekten av sol og regn og avbøye vindens kraft. Trær spre solens energi med sine blader i sommermånedene og utstråle sin energi i løpet av vinteren. Kutte ned tette grønne trær på en vestlig eller nord eksponering åpner disse områdene til sterk vind og potensiell skade på bygninger og eiendom generert av uvær. Trær absorberer vann gjennom sine røtter og blader og lagre overflødig vann ikke brukes under prosessen med fotosyntese. Kutte friske trær ned gjeninnfører dette overflødig vann ut i miljøet, setter scenen for flom og erosjon. Avskoging er en sentral aktør i jordas klima i endring, for uten vann at trær tilbake til atmosfæren, beveger skog raskt fra en fuktig frodighet til ørken ufruktbarhet.