Hovudside

Koste å bygge en Cedar Fence

by Walther

Et gjerde kan legge til landskapet i en bakgård, bidra til å sikre personvernet, holde et kjæledyr inne i et bestemt område, gjør et hus føler seg mer sikker og legge til verdien av et hjem. For mange av dem som er interessert i å legge et gjerde til deres hjem, vises et tregjerde mer estetisk tiltalende enn en metall ett. Et betydelig antall huseiere finne sedertre et attraktivt valg for tregjerder.

Betraktninger


Det koster å bygge en seder gjerde kan variere basert på mengden av trevirke som er nødvendig for den type gjerde som blir gjort, så vel som størrelsen av verftet som blir inngjerdet.

Typer


Et hus kan forvente å betale mer hvis han har planer om å betale noen andre for å bygge gjerdet motsetning til å kjøpe sin egen sedertre og bygge gjerdet selv.

Potensiell


Huseiere som planlegger å bygge en seder gjerde på egenhånd kan forvente å betale for verktøy som sager, driller, et nivå og målebånd i tillegg til sedertre selv.

Expert Insight


De som ønsker å leie en profesjonell til å gjøre jobben, avhengig av størrelsen og stilen på cedar gjerdet, kan du forvente å betale alt fra $ 1000 og $ 5000 for gjerdet og arbeid som kreves for å bygge den.

Spekulasjoner


Om et hus bygger sin egen gjerde eller ansetter en proff til å gjøre det for ham, litt shopping rundt etter de beste prisene er det beste alternativet før han begynner jobben.