Hovudside

Hvordan man skal beregne murstein pavers

by Walther

Hvordan man skal beregne murstein pavers

Murstein pavers er en utmerket måte å forbedre utendørs gangveier, oppkjørsler og uteplasser. De er tilgjengelige i en rekke farger og stiler, og kan ordnes i en rekke mønstre i henhold til dine individuelle smak og preferanser. Før foretaket ditt asfaltering prosjektet, er det avgjørende at du har et pålitelig estimat av antall pavers som vil være nødvendig. Standard utleggere vanligvis måler 4 x 8 inches, med fire og et halvt pavers brukes for hver kvadratmeter av plass. Bevæpnet med et målebånd, notisblokk og en kalkulator, kan du beregne materialer for prosjektet med selvtillit.

Bruksanvisning


•  Finn arealet av arbeidet ditt område. Multiplisere avstanden i lineære fot, bredde og avstand i lineære fot lengden. For eksempel, hvis du ønsker å legge en terrasse som er 15 meter lang og 25 meter bred, ville du ganger 15 med 25 og finner ut at du har et areal på 375 kvadratmeter. Skrive ned dette nummeret på notatblokken.

•  Finn ut hvor mange pavers vil fylle området. Multipliser 375 kvadratmeter med antall pavers trengs per kvadratmeter. For standard 4 med 8-tommers pavers, ville dette bety fire og en halv (eller 4,5) pavers for hver kvadratmeter.
Beregningen ville se slik ut: 375 sq.ft.x4.5 pavers / kvm. ft. = 1,687.50 utleggere
Oppmerksom på dette resultatet som en baseline antall pavers trengs.

•  Legg i 5 prosent flere utleggere enn baseline antall trengs utleggere i din forrige resultat. Dette skaper en innebygd beskyttelse for å oppveie eventuelle skadede, skadde eller ødelagte pavers og sikrer at du fortsatt har nok materiale til å fullføre jobben. For å få dette beløpet, multiplisere 1,687.50 av .05. Eksempel: 1,687.50x.05 = 84,375 ekstra pavers trengs.

•  Legg antall ekstra utleggere til baseline antall pavers. Eksempel: 1,687.50 + 84,375 = 1,771.875. Rund opp til 1772.

•  Finn antall rydder murstein som trengs til kant omkretsen. Legg to ganger lengden på føttene til det dobbelte av bredden i føttene på plass. Denne summen multipliseres med 1,5 fordi når du bruker standard størrelse pavers, vil du trenge en og en halv pavers for hver lineær kvadratmeter. Eksempel: 15 + 25 + 15 + 25 = 80 meter. 80x.5 = 120 pavers trengs for omkretsen kanten.

•  Bestemme den generelle totalt pumper som trengs ved å kombinere de ytterligere og basislinje veidekke med antall pumper som er nødvendig for omkretsen. Eksempel: 1772 + 120 = 1892 pavers totalt nødvendig for å fullføre dette prosjektet.

Tips og advarsler


  • For å finne lengden på en gangvei som kurver eller bukter, bruk en lang hyssing og bruke den til å skissere kanten. Strekke strengen ut, måle lengden, og bruke dette nummeret i dine beregninger som lengden på lineære fot.