Hovudside

Vil bruke en Luftavfukter Lag en Basement lukte bedre?

by Walther

Vil bruke en Luftavfukter Lag en Basement lukte bedre?

Kjellere tendens til å bli stengt av og mørke områder som vil utvikle fuktige muggen lukter. Ved å opprettholde din kjelleren og ta vare på lekkasjer og mugg du er i stand til å kvitte seg med en del lukt. Foruten regelmessig rengjøring er det flere ting du kan gjøre for å gjøre din kjeller lukt bedre. En praktisk stykke utstyr som kan brukes på flere måter å påvirke lukten i kjelleren er en avfukter.

Avfukter


En av de beste og viktigste trinnene for å fjerne lukt fra en kjeller er å fjerne fuktighet. En avfukter absorberer fuktighet fra luften. Denne prosessen etterlater kjelleren luft, møbler, teppe og gulvbelegg tørrere. Holde et rom som ikke får mye bruk tørr er en klar måte å gjøre rommet lukter bedre. Fuktighet er en viktig ingrediens for vekstforhold som trengs av mugg og mugg. Så kjører en avfukter vil ikke bare friske luften det kan bidra til å bevare helsen din.

En avfukter skal kjøres hele tiden for å holde fuktigheten nivå ned i en kjeller. Dette er en enkel steg som vil gjøre rommet lukter bedre over tid. Men du må huske å tømme og rengjøre luftavfukteren regelmessig eller det kan bidra til lukter i kjelleren.

Lys og sirkulasjon


Å få lys inn i kjelleren vil også bidra til å eliminere lukt. Mold og mugg trives best i mørke områder, noe som betyr at det er viktig å ha lys i kjelleren. Slå på en lyspære er bra, men hvis mulig sollys gjennom et vindu vil ha en bedre effekt.

Luftsirkulasjon er også viktig for å redusere lukt i kjelleren. Luft som sitter på ett sted blir bedervet og begynner å lukte dette er nok et område der en avfukter vil hjelpe. Som avfukteren sykluser luften for å fjerne fuktighet det gir også blodsirkulasjonen og gir frisk luft med mindre fuktighet. Du kan også kjøre en liten vifte eller bare åpne døren eller vinduet for et par timer om dagen, og som vil gjøre din kjeller lukter bedre.

Nøytralisere Parfyme


Hvis du ikke ønsker å spraye parfymerte produkter som dekker opp lukten i kjelleren kan du ganske enkelt plassere rundt i rommet noen boller av hvit eddik. Eddik nøytraliserer lukt i luften og vil etterlate en frisk lukt i hele kjelleren. Eddik kan også tilsettes til oppsamlingsområdet til en avfukter, hvor den vil blande seg med den fuktighet trekkes fra luften og å nøytralisere lukter. Natron stenket på teppet vil absorbere lukt, slik at når du støvsuger lukten er borte.