Hovudside

Hjemmelaget Cleaner for brun flekk i Toalett

by Walther

Hjemmelaget Cleaner for brun flekk i Toalett

Kalkavleiringer fra vann føre de brune ringer i toalett boller som er vanskelige å fjerne og skjemmende. Du trenger ikke å bruke dyre eller kvalm kommersielle produkter for å rense det. Flere naturlige elementer i huset ditt vil gjøre jobben og ikke ta lang tid å tilberede. Bruk alltid vernehansker ved rengjøring et toalett, i dette tilfellet, ikke på grunn av kjemikalier, men for å unngå bakterier og virus som hekker i toaletter.

Naturlige ingredienser som Clean


Den sitronsyre i sitroner er en stor antiseptisk og antibakteriell deodorizer. Baking soda er en natriumbikarbonat som nøytraliserer lukt og fungerer som en mild slipemiddel. På egen hånd, kan eddik effektivt fjerne så mange flekker som kommersielle rengjøringsmidler. Hvit eddik har en sterk ubehagelig lukt. Du kan løse dette problemet ved enten å bruke sitronsaft for å nøytralisere lukten eller bruke eple eddik. Boraks er en eldgammel naturlig alkalisk mineral som vanligvis brukes for å mykne hardt vann for klesvask, men kan også brukes til å skrubbe toalettskålen som en skurepulver.

Forbereder Ingredienser


Skjær en sitron i halvdeler og lage pasta fra presset juice og natron i en plast bolle eller blande like deler av boraks og natron med vann. En slipende pasta bidrar til å skrubbe flekken og løsne smuss.

Anvende Ingredienser


Skylle toalettet for å fukte hele innsiden av toalettskålen, deretter bruke lim direkte til de brune flekker med en svamp eller toalett børste og skrubb. La løsningen sitte i minst en time før skrubbing. Du kan også helle sitronsaft og natron direkte inn på toalettet og la den sitte, deretter børste eller skrubb flekker. Når du bruker eddik, hell 1/2 kopp eddik i toalettskålen, la stå i minst en time, deretter skrubb med en svamp eller børste.

Ekstra hjelp


Brune flekker på grunn av jern og rust kan fjernes ved hjelp av en pimpstein, en porøs, naturlig vulkansk bergart som brukes for fjerning av hard hud og grov hud fra føttene. Det er en hard stein, men skader ikke porselen bolle. Bare våt stein, bruk hansker, og gni bort de ekle flekker. Bruk steinen sammen med de naturlige ingrediensene natron, sitron, boraks eller eddik for ekstra rengjøring makt.