Hovudside

Hva kjemikalier brukes i Hydroponic Strawberries?

by Walther

Hva kjemikalier brukes i Hydroponic Strawberries?

Hydroponic jordbær er vokst med sine røtter badet i et næringsrikt løsning. Denne væsken gir dem alt de trenger for å vokse og produsere frukt; og hvis det gjøres riktig, resulterer i planter som kan vokse så mye som 25 prosent raskere enn de plantet i jorda. Den største bekymringen er at de flytende næringsstoffene matet til plantene må inneholde de riktige næringsstoffene i riktige mengder, og pH-nivået i vannet må være på riktig nivå for best resultat.

Makronæringsstoffer


Makronæringsstoffer er de næringsstoffene som de voksende jordbær krever i relativt store mengder. Noen av disse er naturligvis gitt av luft og vann, normalt karbon, oksygen og hydrogen. For å tilveiebringe resten av makronæringsstoffer, må de nødvendige elementer som tilsettes til vannet som benyttes for å mate plantene inn i systemet. Disse næringsstoffene er kalium, magnesium, svovel, kalsium, fosfor og nitrogen.

Mikronæringsstoffer


Planter trenger åtte næringsstoffer i små mengder, referert til som mikronæringsstoffer. Disse må være tilstede i en hvilken som helst løsning som brukes til å vokse hydroponiske jordbær, men er bare nødvendig i spormengder. De mikronæringsstoffer er molybnenum, jern, klor, kobber, mangan, kobolt, sink og kobber. Hvis disse elementene ikke er inkludert i hydroponic næringsstoff mix gitt til jordbær, vil plantene kvalm, ikke klarer å vokse skikkelig og kan dø.

pH Balance


PH-balansen i næringsløsningen er viktig for å lykkes med hydroponically voksende jordbær. Hvis vannet er for surt eller for alkalisk, wonâ plantene € ™ t vokse godt, og i mange tilfeller vil de dø. Voksende planter i et hydroponisk systemet kan føre til at pH-balansen i næringsløsning for å forandre seg, så er det viktig å kontrollere pH-verdien ofte, fortrinnsvis på daglig basis. Jordbær fore svakt sure betingelser, og en pH på 5,8 til 6,2 er best. Dersom pH-verdien er for høy, kan fosforsyre tilsettes for å senke den. Dersom pH er for lav, kan kaliumhydroksyd tilsettes for å heve den.

Betraktninger


Noen hydroponic gartnere foretrekker å bruke standardiserte kjemikalier for å skape den riktige næringsblandingen mens andre bruker kun organiske forbindelser. Begge typer næringsstoffer vil fungere i hydroponic hagearbeid, men organiske blandinger kan være vanskeligere å måle og å holde konsekvent. Noen gode kommersielle produkter tilbyr begge typer næringsstoffer. Det er mulig å prøve begge typer næringsstoffer, og så holde seg med en som ser ut til å fungere best.