Hovudside

Garage Storage oppsett Ideer

by Walther

Garage Storage oppsett Ideer

De fleste garasjer er ment å passe bare parkerte biler, slik at de ikke har en stor mengde ekstra rom for lagring, noe som krever at du være kreativ i å diktere et sted å sette dine eiendeler. Du trenger god plass til å gå rundt bilen for å komme seg inn og ut, derfor lagring layout ideer som forlater åpen gulvplass holder garasjen funksjonell og organisert.

Hang Racks


Hang stativer er fixtures du installerer inn i garasjen vegger for å holde lenge, men mindre store gjenstander som raker, koster, og strøk. Kjøpe en henger rack-system eller konstruere en ved å sette kroker i en enkelt skive av tre og installere den horisontalt langs en eller flere av dine garasjevegger. Heng denne lagringsenheten høyt nok opp fra bakken, så når du henger lange verktøy, de er suspendert.

Overhead Kroker


Overhead kroker fungerer på en lignende måte å henge stativer fordi de holder verktøy og annet utstyr fra å ta opp gulvplass. Du kan installere kroker inn i garasjen takbjelker, men sørg for å bruke solide festeteknikker fordi elementer på disse krokene vil bli suspendert over kjøretøyet. Overhead kroker er egnet for å holde sykler og andre større, tunge gjenstander. Garasjen lagring layout kan inkludere henge rack med overhead kroker.

Attic Floors


Du kan lage en loftsetasjen i en garasje som har tett plassert takbjelker for en ekstra lagringsplass. Bruk lange, flate trestykker som kryssfiner og legge dem på tvers av takbjelkene for å skape et gulv. Put lyse objekter som sleder og elementer du ikke bruker ofte i en garasje loftet. Denne lagringsstedet krever at du bruker en stige, så bare plassere elementer i dette sted hvis du kan ta det opp en stige lett. En garasje loftet fungerer med alle garasje lagring layout fordi den ikke forstyrrer layout planer nedenfor.

Pegboard


En pegboard fungerer med nesten alle garasje lagring layout sted hvis du har ekstra veggplass. Sette en pegboard nær eller over din arbeidsbenk for enkel tilgang til små verktøy. En pegboard innehar elementer som hammere, skrutrekkere, og spader. Fordelen med et hengende bord er det holder disse små verktøy av arbeidsbenker og gulv. Elementer som er altfor merkelig formede å henge på peg styrene kan plasseres i hengende lommer. Ekstremt små gjenstander som spiker og skruer kan også bli avholdt pegboards i klare-faced magnetiske krydder stativer.