Hovudside

Hvor lenge kan Pine Trees gå uten vann?

by Walther

Hvor lenge kan Pine Trees gå uten vann?

Furutrær er innfødt til mange deler av USA og naturlig tolerere tørre forhold og dårlig jordsmonn. I tørre områder, kan de få noe fuktighet for så mye som seks måneder. I en anlagt hage, og gir vann hver 10 dager i tørre perioder forbedrer treets utseende og reduserer sjansene for sykdom og insekt angrep.

Fysiske virkningene av tørke


Under tørke, kan furutrær synes upåvirket av det første året. I løpet av andre året av tørke, modne åler gulne. Hvis tørre forhold fortsetter, kan treet til slutt slippe nåler og dø. Tørke stresset trær er sårbare for å bli plaget av furu biller. Furu biller bore seg inn i barken der de legger eggene sine. Larven lever på de indre delene av treet, til slutt drepe den. Hvis nålene blir røde, er det furu døende og kan ikke lagres.

Vekst


Vann furutrær minst ukentlig umiddelbart etter planting og regelmessig i løpet av første sommeren. Som trær blir etablert, trenger de mindre vann. Med mindre forholdene er veldig tørr, kan de trenger ingen ekstra vann i det hele tatt når moden.

Betraktninger


Vekstforhold avgjøre hvor lenge en furu kan gå uten vann. Fordi leire jord holder vann godt, furutrær vokser i dem ikke utvikle dype røtter, forlater trærne utsatt for skader under tørre forhold. Furutrær vokser i sandjord, som mister fuktighet raskt, utvikler dype røtter og er bedre tilpasset tørke. Trær vokser i lave skog områder tåler tørke bedre enn de som vokser i utsatte fjellområder. I et landskapssituasjon, plante furutrær i godt drenert, loamy jord. Mulching området med 2 til 3 inches av flis sparer fuktighet.

Native Trees


Velge varianter som vokser naturlig i din region ved valg av furutrær for din hage. Disse trærne vokser godt med litt hjelp fra deg og tolerere lokale variasjoner i vær og fuktighet bedre enn ikke-innfødte trær. Gi vekstforhold som ligner på dem de tre opplevelser i sin opprinnelige innstilling. For eksempel, ikke plante Ponderosa furu, som har lav til moderat behov for vann, i et våtmarksområde setting.