Hovudside

Informasjon om Longleaf Pine Trees

by Walther

Den longleaf furu har mange attraktive aspekter, men før planting det i landskapet, mener at dens potensial høyde kan forstyrre kraftledninger. Lite brukt som en dekorativ treet, ifølge University of Florida Institute of Food and Agricultural Sciences, tar longleaf furu sitt navn fra sine nåler. Mens treet tar en stund å etablere fullt ut, er det en kandidat for åpne landskap i sørstatene.

Nåler


Nålene på longleaf furu er den lengste av noen av furutrærne i den østlige delen av Nord-Amerika, i henhold til "National Audubon Society Field Guide to Trees:. Eastern Region" Vokser i bunter av treere fra grenene, disse nålene er mellom 8 og 16 inches i lengde og av en fleksibel, smidig natur. De lyse-grønne nåler gi longleaf pine et utseende gråt, selv om dets grener ikke vokser nedover.

Størrelse og form


Modne størrelser av longleaf furu kan være så høy som 125 meter, men den gjennomsnittlige prøven er mellom 80 og 100 meter høy, noe som gjør det likevel et stort tre. En diameter på de største Longleaf pines nå til mellom 2 og 3 meter. Longleaf pines vanligvis har en lang, rett bagasjerommet, men toppen av treet er åpen, med få spre lemmer. Kjeglene av denne furu er i samme kategori som nåler, som er den lengste av de østlige furuarter. De måler 10 inches, med basen bredere enn toppen og hele konus med en buet utseende.

Voksende tips


Longleaf furu overlever fra US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 7 til 10. Som de fleste typer av furutrær, den longleaf variasjon krever full sol habitat. Dette treet vokser i forskjellige jordtyper, inkludert sand, leire og leire. Drenering må være tilstrekkelig for at treet skal utvikle seg. Svakt alkalisk jord og sure bakken er egnet for longleaf furu. Treet utvikler en lang taproot, som betyr å transplantere det en gang etablert er et problem. Denne samme taproot hjelper treet overleve under tørke. En longleaf furu tåler eksponering for salt, noe som gjør det til et mulig alternativ i nærheten av havet.

Fordeler og ulemper


En negativ av longleaf furu er at det tar omtrent fem år før det begynner å vokse oppover. Arten går gjennom et stadium der det meste av veksten skjer i taproot og stammen; i løpet av denne tid, blir stammen tykkere. Imidlertid vokser longleaf furu hurtig når dette trinn er over. Lemmer ofte knekke av under isen stormer og kraftig vind. På pluss-siden, er bark av denne furu en svært attraktiv nyanse av oransje-brun. Treet lider av noen alvorlige sykdommer og tiltrekker seg dyr som fugler og ekorn.