Hovudside

Hvordan lage en Pagoda uten å grave hull

by Walther

Hvordan lage en Pagoda uten å grave hull

En pagode er et tårnlignende struktur opprinnelig bygget av den gamle kinesiske. Den opprinnelige bruken av denne strukturen var å bevare hellige buddhistiske åndelige relikvier. Nåværende pagoder brukes som hage strukturer eller dekor eller som en fest tema. Ved å gjøre en gjør-det-selv pagode formet telt, kan du holde familiebegivenheter i bakgården. Disse er ideelle for store eller små arrangementer, og du kan forberede din telt maskinvare forhånd slik oppsettet er enklere.

Bruksanvisning


•  Bland sement, sand, grus og vann for å lage en konkret lime. Denne bør ha en havremel konsistens. Følg blanding mengder gitt på sement bag.

•  Plasser en av bjelkene i en 5-gallon polyetylen maling spann med sterke, forsterkede ribbeina. Hold stangen rett opp mens noen skjenker eller trowels sementen inn i bøtta. Følger den samme prosessen for alle andre polene, noe som gjør at de holder en rett vertikal posisjon. Tillate sementen i hver av bøttene for å tørke.

•  Vurdere området for teltet, noe som gjør at det er minst like stor som din firkantet presenning. Legge presenning på bakken og markere området for din lengste sentrale bjelke. Markere hjørnene for hvert hjørne 10-fots bjelke. Markerer midten av hver side av duken om det er ekstremt stor til å plassere en bjelke ved midtpunktet av hver side.

•  Installer to grommets ved siden av hverandre, på hver side av merket for senteret 12-fots bjelke, på hvert hjørne av presenning og i midten av hver side, hvis det ikke allerede kommet med maljer. Bruk grommet verktøy for å sette inn maljene.

•  Skru inn en stor metall krok for å holde et tau knute mot toppen av hver bjelke. Gjør posisjonsmåling den samme for alle polene. Plasser to kroker på hver side av midt pol.

•  Løft opp presenning og plasser sentrum bjelke sement bøtte i området hvor midten av pagoda telt vil være. Plasser en bøtte-pol på hvert av hjørnene, og om nødvendig ved hvert midtpunktet av hver side.

•  Trekk presenning over polene og trekke et stykke tau gjennom et par gummipaknings hull nær sentrum av stangen og slips på en krok. Gjør det samme for det andre sett av gummipaknings hull på den andre siden av midtpolen.

•  Trekk et stykke tau gjennom hver grommet hull på hjørnet av presenning og knytte til kroken på polet. Følg samme fremgangsmåte for side center polene.

•  Plasser telt innsatsen i bakken i en avstand på 2 til 4 meter fra hvert hjørne av presenning. Tegn en tynnere stykke tau fra hver av hjørne grommets og knytte det til hver av innsatsen for mer stabilitet i pagoda telt.

•  Dekk sement bøtter med elvesteiner eller andre landskaps steiner og små potte blomster å kamuflere sement bøtter. Drapere stoff rundt bøtter, hvis du ikke har landskaps steiner eller dekorasjoner.