Hovudside

Hjem Solutions til Avfukt

by Walther

Hjem Solutions til Avfukt

Fuktighet har sin plass i våre hjem, men bare på et visst nivå. Når luftfuktighet begynner oppmuntrende mold og mugg å vokse på vegger eller klær, må du ta initiativet til å tørke luften. Siden varm luft inneholder mer vann enn kald luft, tenderer dette problemet å oppstå i løpet av sommermånedene. Det er enkle hjem løsninger du kan øve uten å bruke mye penger for å beskytte ditt hjem og helse.

Windows


Hvis din hjemme har en tendens til å kjøle seg ned på kvelden etter sola går ned, åpne vinduene for å få inn den friske og kjølige luften. I morgen, som solen stiger og varmer ditt hjem, stenge vinduene for å felle den kjøligere luft. Bruke denne fremgangsmåte i forbindelse med andre fuktighetsreduserende praksis. Veldig fuktige områder kan fortsatt ha høye konsentrasjoner av fuktighet selv i løpet av kvelden.

Vindu Air-Conditioning Units


Installere et vindu air-condition enhet. Som den kjøler luften, trekker det også fuktigheten utenfor hjemmet, derav årsaken til det drypper strømme ut av enheten. Den kjølige luften i rommet vil holde mindre fuktighet. Innen et par timer ved å drive air-condition enhet, vil du føle forskjellen når du går utenfor. Selvfølgelig vil en sentral air-condition-systemet gi samme effekt, men det er en mye større regning.

Avfukter


Kanskje du har en kjeller som har en tendens til å ha fuktige vegger, bidrar til høyere luftfuktighet i huset. Plugg inn en avfukter for å trekke fuktighet fra luften og hell det ned i avløpet. Disse enhetene legge varme til et rom slik at de ikke er så effektiv som et vindu klimaanlegget i kjøling og tørking av luften i løpet av sommeren. Hvis du har fuktproblemer i løpet av vinteren, kjører avfukter tørke ut luften.

Eksos Fans


Avtrekksvifter trekke fuktig luft fra rom i huset, for eksempel på badet og kjøkkenet der vask og matlaging legge vann inn i ditt hjem gjennom damp. Slå på fansen så snart damp skjemaer og bare slå dem av når det ikke er mer damp i luften. Pass på at viftene er koblet til en utvendig ventil i stedet for et loft hvor fuktigheten vil fortsatt være i huset.