Hovudside

Kan Veggedyr Climb Up Plastic Bed Covers?

by Walther

Veggedyr er små, flate insekter med en rødbrun farge. Et angrep kan begynne når feilene blir båret inn i ditt hjem på klær, vesker, eller elementer av møbler. En kombinasjon av behandlingsmetoder er vanligvis nødvendig når et angrep har begynt.

Klatring Plastic


Penn State University viser at veggdyr har problemer med klatring glatte overflater, for eksempel polert glass eller metall. Plast gir en tilsvarende glatt overflate. Også, veggdyr generelt gjemme seg i sprekker og sømmer av tradisjonelle madrasser, som vil bli forseglet av et plastdeksel. Av disse grunner, kan plastdeksler fraråde veggdyr fra å etablere seg i madrassen.

Andre hensyn


Mens plastdeksler kan motvirke en Veggedyr infestation i madrassen, kan veggdyr fortsatt etablere seg i andre områder av rommet. Typiske gjemmesteder for veggdyr inkluderer sprekker eller sprekker med tre senger og andre møbler, sengetøy, tepper og møbeltrekk.

Behandlingsplan


This Old House Online antyder at dersom Veggedyr infestation er lokalisert til madrassen, kan plast dekker forsegle dem inne, kvelende feilene og hindre smitten i å spre seg til andre områder. Veggedyr kan fjernes fra linens ved vasking i varmt vann og tørking med varm luft. Tepper og møbeltrekk kan også være dampet å fjerne bedbugs. Ifølge Penn State, er det vanligvis best å ansette en profesjonell for plantevernmiddel behandlinger, som de er spesialtrent til å håndtere infeksjoner og har tilgang til de mest effektive plantevernmidler.