Hovudside

Hjem Rust fjerning

by Walther

Hjem Rust fjerning

Rust oppstår vanligvis når jern reagerer med oksygen i vannet. Dette rust gjør jern materialer ser mindre attraktiv. Huseiere kan prøve å holde vannet borte fra metallgjenstander, men noen ganger er dette umulig. Rust buildup oftest skjer i bad og utendørs områder der regnvann soaks metallet.

Metal sletting


Forhindre rust ved å tørke av metall med en fille når metallet blir våt. Uansett hva som vil noe metall kommer i kontakt med fuktighet, slik at denne fremgangsmåten vil bare forsinke rusting prosessen.

Renseprodukter


Det finnes ulike rengjøringsprodukter som er spesielt utviklet for å fjerne rust fra gjenstander. Disse rengjøringsprodukter kan komme i form av pulver, gel eller væske. Huseiere enten hell renere på den rustne objekt, spray renere på, eller bland den renere med vann og spray blandingen på rust. De fleste av disse rengjøringsprodukter er avhengige av syre for å fjerne rust fra objektet. Noen av disse rengjøringsmidler er kun laget for å fjerne rust fra metallflater, mens andre materialer fjerne rust fra betong, glassfiber eller stoff overflater. Rengjøringstiden varierer fra renere til renere, med noen rengjøringsmidler fjerne rust kjapt og andre rengjøringsmidler ta opp til 24 timer.

Blødning Rust


Rust blør på ulike materialer som klær. Når du fjerner rust flekker fra materialet, sørg for å suge klærne med vann for å fjerne det flekker vannet vil trekke opp. Etterpå bruke en passende rengjøringsmiddel eller sitronsaft for å løfte opp rust flekker.

Soaking Rust


En av de enkleste måtene å rense rust er å fjerne den rustne objekt og legg den i en beholder fylt med rust fjerne ingredienser. De som ikke ønsker å kjøpe den profesjonelle rengjøringsmidler kan i stedet bruke eddik.

Renner og rør


Takrenner og nedløpsrør ofte utvikle rust i dem. Huseiere kan fjerne denne rust ved å ta en stålbørste og feiende rust ut av innsiden av rennesteinen. Etter å løsne opp rust, skyll rennesteinen ut ved hjelp av en slange.

Ommaling


Du kan dekke opp rust flekker ved ommaling objektet, for eksempel møbler av metall. Først fjerne rust, men med en stålbørste eller en slipemaskin før ommaling objektet. Noen spesielle typer maling kan reparere rustne møbler uten noe behov for å sand møblene. Malingen slår rust i en hard magne at malingen deretter dekker opp. Du kan bare spray eller rulle maling over den rustne materiale.