Hovudside

Jordbær Vil ikke Ripen

by Walther

Jordbær Vil ikke Ripen

Jordbær er lyse, saftige sommeren bær, populære for rå snacks, bakervarer, salater og syltetøy gjør. Jordbærplanter, men krever de rette forholdene for å produsere disse bær. Feil forhold resulterer i forkrøplet, smakløst og umodne bær. Endre jordbær planting nettsteder for best mulig avlinger.

Årstid


Jordbær vokse i tre varianter, og produsere frukt i henhold til sorten. Juni-bærende jordbær vokse til å høste om våren, mens everbearing jordbær produsere våren, sommeren og høsten frukt flush. Day-nøytral jordbær opprettholde seasonlong innhøsting. Se etter frukten modner i henhold til din sorten tidsplan.

Nettstedet og Air


Jordbærplanter vokse i delvis skygge, men trenger full sol for blomstrende og frukt sett. Jordbærene selv kan ikke modnes i delvis eller full skygge, og råtne i overfylte forhold. Plante jordbær på 15 til 24 inches i raden, i områder med full, strålende solskinn for den beste vekst og fruktproduksjon.

Jord, næring og vann


Purdue University hjemmeside bemerker at jordbær gjør best i løs, loamy jord med god ernæring. Plantene krever rik base for å vokse og modnes frukten. Bland organisk kompost i jorda ved planting for å gi rik ernæring og fuktighet. Mate jordbær 12-12-12 granulert gjødsel ved midseason å oppmuntre fruiting, og vannet plantene med to inches av vann hver uke. Dårlig jord, tørre forhold og dårlig drenering alle fører til avlingssvikt.

Avling


Alle jordbærplanter har spesifikke forfall og ideelle høste ganger. La bærene modnes på vintreet for store, søte og saftige bær, og ha tålmodighet. Høste bær bare når de slår dyp rød og nå ønsket størrelse.