Hovudside

Hvordan lage en Hoved Wall Hengende

by Walther

Hvordan lage en Hoved Wall Hengende

Det er flere måter du kan dekorere veggene dine, og skaper store stykker som blir knutepunkter og samtale stykker på rommet ditt. Du trenger ikke å bruke mye penger - du sannsynligvis allerede har elementer som er egnet til å henge, for eksempel en vakker dyne, billedvev, skjerf eller et klesplagg som har affeksjonsverdi.

Bruke naturen, vintage gjenstander og minner å skape unike veggtepper. Hvis du er stor på sport, kan montering sykler, båter og andre interessante biter av utstyr gjør en dristig uttalelse. Du kan også eksperimentere med collaging teknikker, ved hjelp av ulike typer papir.

Bruksanvisning


•  Finn ut hvilken vegg du ønsker å bruke, og hvor mye plass du ønsker å ta opp på veggen, slik at du vet hva dimensjonene på veggen henger skal være. Legg merke til farger og innredning i rommet ditt og vurdere komplementære farger du vil bruke for dette prosjektet.

•  Se deg rundt i hjemmet eller i sparsommelighet butikker, loppemarkeder og stoff butikker for biter av stoff, blonder, gobeliner, dyner, vintage klær eller andre materialer av interesse. Disse elementene kan henges på gardinstenger eller kroker som er installert på din vegg.

•  Søk på nettet for unike biter av stoff, med enten mønstre eller scener som koordinere med farger og tema for rommet ditt. Kjøpe en enkel treramme og strekke stoffet over den, ved hjelp av en stiftemaskin for å holde duken på plass på baksiden av rammen. Du kan henge ett stort stykke, eller lage en serie med stoff veggtepper i komplementære farger.

•  Søk i området rundt hjemmet for naturlige objekter som blader, drivved, sjø glass, fjær, tørkede blomster og bær. Du kan bruke en stor skygge boksen for å ordne elementer og henge på veggen, eller konstruere en enkel ramme med hyssing og pinner, innpakning hyssing rundt rammen og montering objektene på hyssing.

•  Skjær en gren i flere 1/2 tommers tykke runde skiver, og lim dem på et stort, firkantet eller rektangulær stykke tre kuttet for å passe din veggplass til å skape en naturlig, moderne, monokromatisk kunstverk for din veggen. Du kan også male eller beis de tre skiver i ulike farger for en mer morsom utseende. Spray hele stykket med en klar tetningsmiddel for å bevare treverket.

•  Lag en reise-tema veggen henger med gjenstander samlet fra dine reiser. For eksempel kan bambus sted matter bli holdt sammen med hyssing for å skape et stort bakteppe hvorpå du kan plassere dekorative papir, mynter, kart og suvenirer fra asiatiske land.