Hovudside

Hvordan bygge en Metal Deck Cover

by Walther

De fleste dekk dekker er laget med spinkel lerret på svak slangen. Mens de er i orden for de solfylte rolige dager, på våte og vindfulle dager, de bare ikke holde opp. Løsningen er å bygge et metall dekk cover, som vil være solid og fast i all slags vær, og samtidig tilby deg reell beskyttelse mot vind, regn, snø og sol.

Bruksanvisning


•  Trace et mønster av en 4 x 4 rett ved siden av hjørnestolpen på hjørnet av dekk. Du bør bruke en av dine 4 x 4-ere å få dette mønsteret, og spore det tydelig. Blyant merkene vil slites bort eller bli dekket senere. Gjør dette på hvert hjørne av dekk som ikke er ved siden av huset ditt.

•  Skjær ut rutene for 4 x 4-ere i gulv av dekk. Bruk stikksag, og sørge for at hullene er så ryddig som mulig.

•  Sett den 10-fots 4 x 4-ere gjennom hullene. De bør stanget opp mot hjørnet innlegg og vil være mellom de to første dekksbjelkene.

•  Drill to ½-tommers hull gjennom bjelkene og de ​​4 x 4-ere. Du må kanskje en partner for å holde veden stødig for deg siden det ikke vil bli forankret til noe på dette tidspunktet.

•  Anchor 4 x 4. Sett boltene inn i hullene, tråd på låseskiven og mutteren, og skru ned både med skiftenøkkel. Du vil gjøre dette med hver hjørnestolpe.

•  Lag din rammeverk for din dekker. Beregne en 20 graders vinkel med vinkelmåler, Fest behandlet 2 x 6 til 4 x 4, kjøre den til bygningen i vinkelen spesifisert, og fest den der med 3-tommers skruer. Gjør dette på hver side slik at du har en ramme for å feste metalldeksel til.

•  Stabil rammen. Bruke en 2 x 6 over siden av bygningen som forbinder begge ender av den 20 graders montert bordene sammen. Sikre at til bygningen samt til de tilstøtende boards. Bruk den andre 2 x 6 og fest den til 4 x 4 støttestenger, for ekstra styrke og en stabil ramme for de takplater.

•  Fest metalldekselet. Legg ut metall taktekking paneler på rammen, og med taktekking negler, feste dem til styrene. Den 20 graders helling vil sørge for at snøen bokstavelig talt glir av i løpet av vinteren, og metallet i seg selv vil vare livet ut av bygningen den er festet til.

Tips og advarsler


  • Avhengig av hvor stor dekk dekselet er, kan du bruke disse instruksjonene for å legge til ekstra 4 x 4 støtter knyttet til dekk, samt ekstra 2 x 6 takstoler over. Når dette er på plass, vil du være godt å gå i all slags vær.
  • Vær veldig forsiktig når du bygger dette dekselet. Du må bruke vernebriller når du sager, og har en partner arbeid med deg hvis du føler deg ute av stand til å holde alt på plass og drill samtidig.