Hovudside

Slik fjerner Spray Paint Fra Windows

by Walther

Spray maling på vinduene kan virke vanskelig å fjerne, men det doesnâ € ™ t har til å være. Mange prøver å bruke en skrape og mye såpevann, og mens dette kan fungere, det tar mye tid, og du risikerer å skrape vindusglass. Et alternativ er å bruke en kjemisk malingsfjerner. Dette sparer tid og krefter, og du wonâ € ™ t trenger å bekymre deg skrape glasset (eller deg selv).

Bruksanvisning


•  Åpne andre dører og vinduer for ventilasjon, og bære en painterâ € ~ s maske hvis du gjør dette innendørs. Kjemiske maling tynner, tynner, satt av en masse røyk, og de også er brannfarlig. Sørg for at du dona € ™ t røyk rundt dem eller har andre åpen flamme (pilot lys og lys, for eksempel) aktiv mens du bruker disse produktene.

•  Ta på gummihansker for å beskytte huden din og briller for å beskytte øynene dine. Gjelder enten lakk tynnere, eller en kommersiell graffiti remover (se etter disse på jernvareforretninger eller hjemme forbedring butikkene) til vinduet, dekker spraymaling helt.

•  La produktet forbli på spraymaling for tiden angitt på etiketten (dette skal være bare et par minutter). Begynne å tørke av spraymaling fra vinduet med en myk, ren klut.

•  Påfør mer lakk tynnere eller graffiti remover å gjenværende maling på vinduet. Hvis det er bare litt maling var på vinduet, kan dette ikke være nødvendig.

•  Rengjør av de resterende lakk tynnere eller graffiti remover med en ren, fuktig klut.

Tips og advarsler


  • Kast brukte filler riktig - filler dynket med brennbare produkter, som for eksempel maling tynnere, er svært brennbart. Ikke bare kaste disse i husholdningsavfall og ikke lagre dem hvor som helst innendørs - se instruksjonene på etiketten for korrekt avhending.