Hovudside

Rørlegger Bruker for saltsyre

by Walther

Saltsyre regnes som en av de farligste kjemikaliene som er lovlig tilgjengelig for hjemmebruk. Saltsyre er en variant av saltsyre og blir ofte brukt til å rense murverk. Syren skal kun brukes mens iført verneklær og i godt ventilerte områder. Å si at saltsyre kan brukes på rørleggerarbeid er ikke å si at det bør brukes på avløp, og bruken er ikke anbefalt.

Effekt på Pipes


Saltsyre er sterkt etsende, men påvirker ikke materialer som vanligvis brukes i husholdningenes avløp, som kobber, rustfritt stål, porselen eller PVC-rør. Imidlertid har saltsyre en etsende effekt på jern, noe som potensielt kan føre til lekkasjer eller fullstendig svikt i støpejern rør.

Mulighet for eksplosjon


En alvorlig potensiell fare ved bruk av saltsyre som et renere er muligheten for en eksplosiv reaksjon. Mens det ikke er noen spesifikk rørlegger materiale som kan forårsake dette, hvis rørene har betydelig kalk oppbygning, kan kombinasjonen av saltsyre og kalk forårsake en eksplosjon. Mens det er tvilsomt at denne type eksplosjon ville briste dine rør, kan det føre til en back sprut av etsende vann som kan føre til personskade eller skade på eiendom.

Muriatic Acidâ € ™ s Etsende Natur


Saltsyre er sterkt etsende og reagerer svært raskt. Når den brukes i et åpent miljø, kan reaksjonen styres eller nøytralisert om nødvendig. Men når saltsyre brukes på et begrenset område, vil den kjemiske reaksjonen gå ukontrollert og kan ikke stoppes. Ita € ™ s denne komponenten av muriatic syre som gjør det til en dårlig kandidat for Rengjøring av rør.

Trygge Alternatives


Når du rengjør rørene, ved hjelp av en kraftig renne renere er et mye bedre alternativ til å bruke saltsyre. Disse avløp rengjøringsmidler er utviklet spesielt for miljøet oppstått innenfor dine rør. For den beste råd om hvilke renne renere vil gjøre den beste jobben, kan det være lurt å konsultere en profesjonell rørlegger.