Hovudside

Hvordan lage en Gray Wood Fence se Nye

by Walther

Hvordan lage en Gray Wood Fence se Nye

Ultrafiolett sollys discolors enhver type tre du forlater værutsatt, men det er ikke den eneste grunnen til at gjerdet blir grå. Salter i luften slå seg ned på overflaten og legge til et hvitaktig rest, og tanniner fra innsiden av trevirke lekke til overflaten og bidrar mørkegrå striper. Gjenoppretting av farge er en to-trinns fremgangsmåte som involverer en grundig vasking og en blekebehandling. Hindre tre fra blir grå igjen krever en beskyttende overflate som blokkerer UV sollys. Det beste alternativet er en oljebasert semitransparent flekken.

Bruksanvisning


•  Clear bort noen løvverk dekker gjerdet og flytte plenen møbler på trygg avstand. Rydde området for barn og kjæledyr. Satt på solid, tett-toe sko.

•  Koble vaskemaskinen makt til utendørs vannforsyning, og legge ved en spiss med en spraymønster mellom 15 og 40 grader Fahrenheit. Bruk en hvit 40-graders tips for overfladisk skitt, og en grønn 25-grad eller gul 15 graders tip for dypere rengjøring. Unngå den røde 0-graders tips - det kan huljern veden.

•  Start power vaskemaskin og rense treverket ved å flytte spissen langs korn. Hold tuppen minst seks inches fra tre for å unngå splint eller gouging det.

•  Vask gjerde med en løsning av vann og et kommersielt utvendig treverk blekemiddel som inneholder oksalsyre. Bruk hansker. Blekemiddel fjerner mørke tanninflekker og jernoksid flekker fra neglene uten å endre den naturlige fargen på treverket. Påfør blekemiddel med en svamp eller pensel og la den suge inn, så vaske det av med strøm vaskemaskin, ved hjelp av en hvit tupp.

•  La veden tørr for en eller to dager. Påfør et semitransparent flekken med en pensel. Kontroller at flekken inneholder en mildewcide å hindre sverting fra mugg, og bruke en flekk som matcher den naturlige trefarge for best effekt.

Tips og advarsler


  • Hold gjerdet ser nye ved å bruke det flekken hver 3 til 5 år, avhengig av hvor mye regn og sol det blir.
  • Hvis du ikke ønsker å skjule naturlig tre med en pigmentert produkt, forsegle den med en klar, impregnering sealer. Det vil ikke stoppe gjerdet fra snu grå, men det vil beskytte treverket mot vann og gjøre det vare lenger.
  • Strøm skiver er farlig fordi den høyt trykk kan tvinge vannet gjennom huden. Hold hendene borte fra spray, og aldri peker en på noen andre. Vernesko, bare i tilfelle, men ta vare å ikke peke slangen for nær føttene.
  • Bruk vernebriller før sprøyting bleke av overflaten slik at øynene dine er beskyttet mot tåken.