Hovudside

Hva Størrelse Er Bonsai Trees?

by Walther

Hva Størrelse Er Bonsai Trees?

Bonsai antas å ha sin opprinnelse i Kina like etter Kristi tid, hvor gamle buddhistiske Zen munker senere delte den med sine besøker japanske kolleger. Disiplinen ble snart en viktig del av japansk kultur og emigrerte til USA i full kraft etter slutten av andre verdenskrig. I dag, bonsai kunstnere fortsette sine bestrebelser på å holde store trær små.

Bonsai Størrelse


Størrelsen på bonsaitrær kan variere drastisk. Det er helt opp til den enkelte gartner til å bestemme hvilken størrelse han vil tillate at treet skal være. Bonsai er den daglige kunsten beskjæring og trening nesten alle treslag til en grad at det fortsatt er i en overskygget, miniatyr, pryd tilstand. Flertallet av bonsai utøvere arbeide for å holde sine prøven ikke mer enn noen få meter høy. Noen bor i containere som ligger på toppen av et bord, mens andre kan bli opprettholdt i en utenfor container.

Betydning


Bonsaitrær vanligvis varierer i høyde fra under 5 inches til så mye som 3 meter eller mer. Arbeidet kombinerer kunst med hagebruk å skape en tredimensjonal, stue kunstverk. Bonsais blir ikke endret eller genetisk forskjellig fra sine full-size kolleger. Den eneste forskjellen er at man manipulerer treet med sakser og andre verktøy for å holde det i en mindre skjema. Blader og greiner er trimmet og formet for å gjøre det synes identisk med en større versjon av seg selv - bare mindre.

Prosess


Avanserte bonsai kunstnere arbeide for å forme et tre akkurat slik det kan finnes i naturen, deformiteter og alt. Dette kan inkludere kabling grener eller klemming og beskjæring for å tvinge en gren til å flytte en eller annen måte og simulere et tre som tar på så mange av utseende: hengende til bakken, lente seg mot vann eller bøye seg over fra vinden. Utseendet til alder og etterligne effekten av været er en viktig del av bonsai kunstform.

Stiler


Bonsai stiler er vanligvis kategorisert etter trunk form, kvistegenskaper, rot konfigurasjon eller en kombinasjon av flere tilnærminger. Bonsai kunstnere kan arbeide innenfor området for single-trunk stiler, som inkluderer oppreist, uformell oppreist, vinkling, kaskade og vridd. Noen jobber med trær som liker to, tre eller fem badebukser. En rekke avdelings stiler eksistere, som gjør root stiler, som streber etter å etterligne hvordan røttene til treet ville kikke over bakken i en naturlig tilstand.