Hovudside

Balkong Hage Design Ideas

by Walther

Balkong Hage Design Ideas

En balkong presenterer en utfordring for gartneren. Balkong mellomrom vanligvis presentere små, ofte smale, områder. Noen lagt strukturer må være midlertidig eller lett bevegelig. I tillegg blir mengden av sollys tilgjengelig for voksende planter ofte begrenset. Men hvis du er kreativ og fast bestemt på å utøve din grønne fingre, balkong hage design ideer og løsninger finnes som kan fungere for de fleste balkong gartnere

Espalier


En espalier er en vertikal struktur som holder blomstring eller vegetabilske produserende vinstokker og oppfordrer dem til å vokse opp, snarere enn ut. I tillegg er en espalier lastet med vinstokker skaper privatliv. Klatreroser, fargerike bougainvillea eller lidenskap vintreet vokser godt på en solid gitter. Ikke glem raskt voksende årbøker, som morning glory eller Hyacinth bønne, for rask dekning. Fest alltid et espalier til et rekkverk eller annen ligaen så det ikke komme ut av stilling i høy vind.

Hyller


Hyller kan holde mange planter, men planter på de lavere hyllene kan ikke motta tilstrekkelig sollys. Bygge hyller som holder plantene i en stairstep design for å løse dette problemet; når fullført, strekker den nederste hylle lenger ut enn den øverste hyllen. Hvis du ikke har mye plass, bygge tre hyller på 6, 12 og 18 inches bred.

Hengende kurver


Hengende kurver er en flott måte å vokse etterfølgende og blomstrende planter. Heng dem fra solide støtter eller rekkverk, og de vil ikke ta opp verdifull gå eller sitte plass. Noen hengende kurv egnet for en balkong må være solid og neppe å falle fra hverandre i sterk vind. Hengende kurver tørke ut raskt og må vannes ofte. Attraktive blomstrende planter for hengende kurver inkluderer Petunia, begonier og geranier. For lyssky steder, fylle hengende kurver med attraktive bregner.

Blandede Containere


Det er mange ulike beholdere for å velge mellom for å plante grønnsaker og blomstrende planter på en balkong. Attraktive beholdere kan være laget av tre, keramikk eller plast. Gruppe beholderne ved å plassere de høye containere bak korte beholdere. Bland blomstrende planter, urter og pryd gress i en stor container å variere teksturer og farger. For en koordinert utseende, stemmer overens med bladverket eller blomsterfarge av anlegget til fargen av beholderen. Bevege beholderne rundt, avhengig av vinkelen av solen. De er flotte steder å vokse grønnsaker planter hvis du får minst seks timer med sol hver dag. Flytt beholdere beplantet med anbuds stauder innendørs om vinteren, hvis det er nødvendig.

Vann Feature


Fyll en attraktiv beholder med vann og legge til noen vann-elskende planter, for eksempel vann Hyacinth eller vannliljer. For å holde myggen fra avl i vannet, legge til ett eller to gullfisk å spise mygglarver. Vann funksjonen fontenen kits som resirkulerer vann og lage liten fontene eller vannfall er tilgjengelig på de fleste hagesentrene. Lyden av sildrende vann skaper en avslappende atmosfære.