Hovudside

Slik fjerner brune flekker fra et rustfritt platetopp

by Walther

Slik fjerner brune flekker fra et rustfritt platetopp

En ulastelig rustfritt stål platetopp gir kjøkkenet et moderne, rent utseende, men ett måltid kan sabotere din ren komfyr. Brune flekker vanligvis resultatet fra mat som har boblet over og brent til overflaten. For å rengjøre rustfritt stål, bruker minst slip metoden mulig for flekken. Prøv milde rengjøringsmidler og skrubbing pads først før du trekker ut de store kanonene. Alltid skrubbe i retning av kornet, identifisert ved de små linjer som går gjennom stålet.

Bruksanvisning


•  Spray brune flekker med en allsidig, avfetting renere. Vent 10 minutter, slik at renere å myke brent mat. Gni flekken med en plast scrub pad for å fjerne det. Skyll med rent vann og tørk.

•  Påfør en krone-størrelse mengde kommersielle rustfritt stål renere til området og gni den med en skurepute, dersom alle formål renere fjerner ikke flekken. Kommersielle stål rengjøringsmidler ikke bare ren, men også polere rustfritt stål, noe som gjør det skinne.

•  Dekk brennerhoder eller fjerne dem, avhengig av produsentens anvisninger. Spray stovetop med ovnsrens. Vent 15 til 30 minutter eller i henhold til etiketten retninger. Tørk området rent med en skrubb pad. Ovnsrens vil fjerne nesten alle flekker fra komfyrtopp, men les instruksjonene nøye og arbeide i et ventilert rom.

Tips og advarsler


  • Bruk hansker når du bruker ovnsrens å unngå hudirritasjon. Også, ovnsrens er ikke trygt for alle overflater. Ikke bruk dem, for eksempel, på aluminiumsoverflater.