Hovudside

Hvordan forberede en Betong Driveway for minusgrader

by Walther

Forbered konkret oppkjørselen for minusgrader ved å legge ned en salt stein sti. Veien mannskaper kan fjerne is og snø fra gatene foran huset ditt, men huseiere er ofte igjen for å håndtere sin egen innkjørsel. Når temperaturen synke under frysepunktet betong innkjørsler bli kaldt nok for nedbør for å danne en isete skorpe på overflaten. Islagte innkjørsler kan være farlig. Noen få minutter med forberedelser vil hjelpe deg å unngå en frossen innkjørsel under en is hendelse.

Bruksanvisning


•  Mål bredden på kjøretøyet eller kjøretøy som du har tenkt å sikre en klar bane for exit. Du trenger omtrent to pounds av magnesiumklorid for hver kvadrat bakgården til din målte banen. Pellets og flak blir ofte solgt i £ 50 poser, som er i stand til å dekke en syv-fot bred stripe på en 30-fots lange oppkjørselen.

•  Marker den nødvendige bredde i noen flekker langs lengden av oppkjørselen med et stykke kritt.

•  Dekk hendene med et par tykke skinn eller gummihansker.

•  Åpne pose med magnesiumklorid pellets eller flak og bruke en plastkopp til å øse litt ut. Umiddelbart forsegle posen eller helle innholdet i en beholder som vil forsegle lufttett. Magnesiumklorid pellets og flak vil absorbere fuktighet og langsomt oppløses når det utsettes for luft.

•  Gå til slutten av oppkjørselen din og begynne å spre pellets eller flak i et enkelt lag mellom guide krittmerker. Gå bakover mot huset som du sprer dem.

•  Fyll koppen etter behov inntil veien er dekket.

Tips og advarsler


  • Natriumklorid, eller et salt bergart, smelter isen i en mer begrenset temperaturområde enn magnesiumklorid. Stein salt også inneholder høyere mengder av klorid og er kjent for å ha en negativ virkning på dyr, og eventuelt som omgir planter og jord.