Hovudside

Hvordan Design Roof Decks for Kids

by Walther

Hvordan Design Roof Decks for Kids

Når det danske firmaet JDS Architects utviklet en mini-park som strakte tre København hustak, kritikere klødde seg i hodet. Den fargerike orange torv dekker en del av lekeplassen og de arkitektoniske vendingene som dannet en kjører kurs for ustyrlige ungdommer sto i sterk kontrast til den Utforme et tak dekk for barna behov for å starte med sikkerhet "bekymringsfullt lavt gjerde." - Lenge før estetikk er koblet inn i prosjektet - så sørg for at en prioritet når du designe din barnevennlige tak dekk og la de gode tidene roll.

Bruksanvisning


•  Vurdere barnas evne til å adlyde og følge grenser, et viktig første kvalifiseringskamp når du tenker på å designe en barne tak dekk. Høye gjerder er sterke sikkerhetstiltak, men som skolepsykolog Barbara L. Minton skriver i Natural News.com, "Mange foreldre har en hard tid å sette grenser for barna sine fordi de er redd for at hvis de gjør det, vil deres barn ikke liker dem . Noen foreldre føler også at å sette grenser begrenser deres barns kreativitet eller følelse av leting. "Tenk over dette før du går videre.

•  Mål taket dekksplass som er øremerket for prosjektet og enten koble dimensjonene inn i en datamaskin-drevet CAD layout program eller skissere parametrene av oppsettet på en pute av papir. Spør en taktekking profesjonell for hans ekspert gjennomgang for å identifisere områder som kan være problematisk nedover veien. Løse disse problemene.

•  Søk om tillatelser og / eller lisenser som lokale myndigheter krever for arkitektoniske utbygginger. Du kan bli bedt om å presentere byggeprosjektet plan til en by bord, reguleringsplan provisjon eller annen etat. Mens du er der, spør om restriksjoner på typer og stiler av fekting tillatt på hustak i området for å unngå å kjøpe sikkerhet fekting som ikke er i samsvar med lokale forskrifter.

•  Sammenlign ulike graderinger av resirkulert gummi produkt flater for å finne en som passer ditt budsjett. Resirkulerte dekk slipes ned og helles i ark med overflaten teppe eller mulch-lignende produkter er stadig mer populært på skolens lekeplasser og rekreasjonsområder rundt om i verden. Pris andre overflate taket materialer hvis du vil, men før du skriver sjekken, les mer på temaet hvordan resirkulert gummi overflateprodukter har redusert risiko for skade på barn.

•  Vie en del av taket dekk til en hage for barn ved innramming opp deler av trelast å skape senger for blomster og planter. Linje bunnen av sengene med tarps eller annen industriell vanntett lag med laken og legge ned et rørsystem som gjør at vannavrenning skal rutes langs linjene av byggets regnvann avledning system. Legg jord og la barna velge sine anlegg.

•  Installer gjerdet og legge til moroa. Dine fasiliteter er bare begrenset av budsjettet, alder på barn og størrelse på taket dekk. Pop-up telt trenger ikke koste en formue, og de gjør narr lek, lur og out-of-the-sun enklaver. Legg tykke, vanntette oppbevaringsbokser til å oppbevare leker, liggeunderlag og hageredskaper.

Tips og advarsler


  • Etablere regler og forskrifter og gjøre visse barna etterkomme. "Ingen barn på dekk uten en voksen" er den perfekte første regelen. Det kan være lurt å legge et tegn notering regler for å forsterke dem.
  • Kjør barnas takterrassen prosjektet ved din forsikring agent for å gjøre visse din hus politikk dekker taket. Hvis hun anbefaler en egen rytter for dekk, ense hennes råd.