Hovudside

Slik feilsøker Frilufts Hjem Lighting Wire Tilkoblinger

by Walther

Slik feilsøker Frilufts Hjem Lighting Wire Tilkoblinger

Utendørs hjemme belysning legger en stor effekt til din hage. Men det kan være spesielt irriterende hvis du finner ut at lysene dona € ™ t jobbe et par timer før å ha familiemedlemmer eller venner rundt. Den raskeste metoden for å feilsøke hvorfor lysene dona € ™ t arbeid, slik at du kan få dem reparert, er å bruke et multimeter. Du kan systematisk teste ledningstilkoblinger å spore og rette problemet.

Bruksanvisning


•  Skift ut sikringen i støpselet som kobles til belysning. Det tar bare et par minutter og kan være årsaken til din utendørs hjemme belysning ISNA € ™ t arbeide.

2 Skru ut skruen som holder pluggen dekselet på plass ved hjelp av en skrutrekker og løft av dekselet. Bruk en liten skrutrekker til å lirke ut sikringen fra sikringsholderen og deretter sette inn en erstatning. Sikre at den har samme rating.

•  Sett på pluggdekselet og sett skruen i skruen og stram med skrutrekkeren. Sett støpselet i stikkontakten og slå på utendørs hjemme belysning for å se om det fungerer. Hvis det ikke? € ™ t, fortsette feilsøkingen.

•  Ta det første lyset nærmeste pluggen fra hjemme belysning kjeden å bruke hendene til å skru den ut. Skift ut lyspæren med en ny. Hvis belysningen fungerer, fikset du problemet; hvis det er ikke - fortsette feilsøkingen.

•  Fjern lyspære du bare byttet fra lyspære holderen som før. Dette gir deg tilgang til tilkoblingene slik at du kan teste om makt er å få til utendørs belysning.

•  Sett din multimeter for å lese spenning. Plasser spiss på enden av den røde tråden festet til måleren på en av terminalene i den lyspære holderen; det ikke? € ™ t uansett hvilken terminal. Plasser spiss på enden av den sorte ledningen fra apparatet på andre terminalen.

•  Kontroller multidisplayet. Hvis thereâ € ™ s ikke en lesning, problemet er kabling mellom lyspære holderen og kontakten slik at du trenger å bytte ut eller reparere ledningen. Dersom måleren har en avlesning, vet du makt er å komme til begynnelsen av utendørs belysning kjeden så du må fortsette feilsøkingen. Skift ut lyspæren i lyspære holderen.

•  Gjenta prosessen systematisk langs belysning kjeden ved først å bruke en erstatning lyspære for å sjekke om pæren er blåst. Så snart lysene fungerer, løste du problemet; men hvis lysene utendørs dona € ™ t arbeid når du setter i en ny pære, deretter fjerne pære fra holderen og bruke multimeter for å teste om makt er å få til pæreholderen som før.

•  Fortsett prosessen på hver utendørs lys ved hjelp av en ny pære og multimeter til du får lys arbeider. Hvis, når du har sjekket hver kablet tilkobling lysene fortsatt dona € ™ t operere, trenger du sannsynligvis å trekke deg til å få ny utendørs belysning.

Tips og advarsler


  • Du dona € ™ t behov for å sette nye pærer hver lyspære holder i. Når youâ € ™ ve konstatert ita € ™ s ikke pæren som har gått, kan du sette den eksisterende i. Du trenger bare å erstatte eventuelle lyspærer du finner er blåst.