Hovudside

Hvordan installerer jeg V Groove Metal Taktekking?

by Walther


V-groove metall taktekking har en fordel fremfor andre metall taktekking typer. Når det første arket er satt, vil de resterende arkene i lås gjennom overlappende spor. Bygge taktekking industrien har kommet langt i forhold til V-groove taktekking installasjon teknikker. Dette er flott for gjør-det-selv-er som nå kan installere et metall tak i én til to dager, avhengig av størrelsen og omfanget av prosjektet.

Bruksanvisning


•  Påfør ullpapp til taket terrassebord. Begynn nederst på taket og jobbe deg oppover, overlapp den følt av seks inches på kantene. Rulle ut papiret og strekke det stramt. Fest den med en hammer stiftemaskin, avstand til stifter 12 inches hverandre. Skjær av endene av papiret der det overheng taket, ved hjelp av en barberhøvel kniv.

•  Mål utenfor kanten av taket 39 inches, arbeider fra høyre til venstre. Fordi V-fuge metall taktekking er 40 inches bredt, vil dette tillate metallet å henge ved en tomme. Plasser en 39-tommers mark på bunnen og toppen av taket, og koble disse merkene ved å feste en krittstrek. Dette merket skal være referansemerket for din første arket av V-groove taktekking. Gjenta linje på den motsatte side av mønet. Men vil du arbeide fra venstre til høyre.

•  Installer første arket av metall, farge side opp. Alle V-spor taktekking har en farget side og en hvit eller sølv side. For eksempel kan du kjøpe materialet i nyanser av rødt, grønt, blått eller brunt. Juster venstre kant av metallet med krittstrek, og tillater platen å henge bunnen av taket av en tomme, så vel. Sett gummiunderlagsmetallskruer - også farget - inn i den flate delen av metall, avstand dem 12 inches hverandre. Ikke plasser skruene inn i V sporene. Dette vil bulke metallet i sporene.

•  Lay reiret ark på plass, slik at høyre side å spor over venstre sporet av den forrige metall. Disse V spor vil justere med hverandre, og dermed slik at du kan legge i påfølgende ark, ved å feste dem sammen. Sett metallskruene på samme måte, avstand dem 12 inches hverandre. Når du har fullført den ene siden, fullføre motsatt side av taket, like over mønet.

•  Dekk mønet med en metall åskam cap. Ridge caps er 10 meter lang og må overlappes av seks inches på leddene. Bruke lengre metall skruer for å feste ryggen cap, imidlertid.