Hovudside

Hvordan å vite når Druer er gjæret Nok til å lage vin

by Walther

Hvordan å vite når Druer er gjæret Nok til å lage vin

Når druer gjære, omdanner sukkeret til en blanding av alkohol og karbondioksyd ved hjelp av gjær. Druer er knust til "must", og sulfitt, er pektin enzymer og gjær næringsstoff lagt. Etter 24 timer blir gjær tilsatt. Tidlig under gjæring, vil du være i stand til å se at det skjer. Under den andre fasen, men - før tapping av vin - du vil ikke være i stand til å fortelle når det er fullt gjæret av syne.

Bruksanvisning


•  Legg test krukke på et flatt underlag og fylle det omtrent fire femdeler fulle med lagringstemperatur vann. For de mest nøyaktige resultater, bør temperaturen være rundt 60 grader Fahrenheit.

•  Dypp vin tyv, som er utgangspunktet et glassrør, inn i must. Plasser tommelen over toppen av røret. Løft vin tyv ut av væsken, og holder den over hydrometeret åpningen. Løft tommelen for å slippe væske inn i hydrometer. Alternativt kan du bruke en stor sprøyte for å trekke prøven.

•  Plasser hydrometer i vannet i testen krukke, vri håndleddet litt for å løsne eventuelle luftbobler. Slipp hydrometer.

•  Senk øynene til nivået av vannet i test glasset. Pass på at hydrometeret ikke berører sidene av glasset. Den hydrometer har tall som måler spesifikk vekt på siden, som strekker seg fra 0,99 øverst til 1.10 nær bunnen.

•  Les nummeret som er nærmest til vannlinjen. Hvis nummeret leser 1,09 eller høyere, har det fermenteres til 12,3% alkohol, som er nok til å flaske. Du kan vente til den når et høyere nivå hvis du ønsker en sterkere gjæring.