Hovudside

Typer Hengende planter med lilla blomster

by Walther

Typer Hengende planter med lilla blomster

En hengende kurv fylt med blomster legger instant farge til dekk, verandaer og terrasser. Lilla er ofte forbundet med åndelighet, og i feng shui, er kurver med lilla blomster foreslo å fremme fysisk og åndelig helbredelse. Se etter planter som allerede begynner å blomstre for å sikre at du får den fargen du ønsker.

Fuchsia


Fuchsia ser dramatisk dingler over kanten på en kurv. Blomstene kommer i både enkle og doble typer, og kolibrier er tiltrukket av nektaren. Bruk gråtende varianter for best effekt i hengende kurver, og henge dem hvor de vil få et par timer med sol hver dag. I sommervarmen, se for fallende blomster og hengende løvverk som indikerer at de trenger litt mer skygge. Fuchsia er vanskelig å holde innendørs fordi de trenger høy luftfuktighet.

Lobelia


Lobelia utfører best på våren og høsten kurver fordi plantene nedgang i sommervarmen. Lobelia bare vokse 4 til 9 inches høy, og blir noen ganger brukt som en kant rundt høyere planter i store kurver. Både stående og etterfølgende typer er tilgjengelige, og de etterfølgende typer ser best i hengende kurver. De trenger minst fire timer med sol hver dag, og mindre i sommervarmen. Blomstene tiltrekke sommerfugler.

Morning Glory


Morgen herligheter produsere lange kaskader av blomster fra sen vår til frost. De er lite krevende planter, men de trenger full solen. De 2 1/2-tommers blomster tett i kveld og åpne igjen i morgen. Mate dem med gjødsel vil føre til frodig grønn vegetasjon og svært få blomster. Plukke av brukt blomster for å oppmuntre nye blomstrer. Morgen herligheter tiltrekke sommerfugler og kolibrier.

Achimenes


Achimenes har flere felles navn inkludert Amors bue, magi blomst, orkide stemorsblomst, mors tårer, enke tårer og varmtvannsanlegg. Achimenes er en slektning av den afrikanske fiolett, og det fungerer godt som et innendørs anlegg med lyse, men indirekte lys. Det blomstrer voldsomt fra slutten av våren til høsten, og de 1- til 3-tommers diameter blomster er like i form til petunia. Bruk en potting jord designet for afrikanske fioler og holdt det fuktig, men ikke vannmettet. Fuzzy løvverk utvikler flekker når den blir våt, så vann fra bunnen hvis mulig.

Heliotrope


Heliotrope er en god plante for innendørs hengende kurver, fordi det gjør det bra i filtrert lys. Den trenger ettermiddag skyggen da tatt utendørs. Plantene vokser 12 til 18 inches høy i kurver. De prangende klynger av små fiolette blomster har en søt duft, og blomstrer fra sommer til høst.