Hovudside

Spørsmål om ikke-fruktbærende pæretrær i Tennessee

by Walther

Non-fruktbærende pæretrær er populære dekorative trær i Tennessee. Brukes i street, park og landskaps beplantning hele staten, prydpæretrær vise iøynefallende hvite blomstrer tidlig på våren og mørk grønn kompakt løvverk i sommer som slår en slående dyp rød i høst. Disse løvfellende blomstrende pærer har også naturlige pyramidale former og vokse raskere etter planting enn mange andre typer dekorative trær.

Hva er ikke-fruktbærende pæretrær ofte kalles?


Ifølge University of Georgia, de fleste sortar av ikke-fruktbærende pæretrær kommer fra Callery pære eller "Pyrus calleryana." Andre navn på dette treet er ornamental pære, ert pære, kinesisk ert pære og Bradford pære. Andre sortar levedyktige i Tennessee inkludere "Capitol," the "Aristocrat," the "Redspire," the "Chanticleer" og "Whitehouse."

Når og hvor skal jeg plante dem?


Plante prydpæretrær i USDA anlegget hardførhet soner 6 skjønt 8, som omfatter alle deler av Tennessee. Velg en planting området våren som tilbyr fuktig, godt drenert jord og 80 til 100 prosent full sol hver dag. Tung leirjord, vanlig i mange deler av Tennessee, er tilstrekkelig for planting pæretrær så lenge god drenering er til stede i stedet. Unngå steder som er utsatt for konsentrasjoner av kald luft, høy fuktighet eller høy jord alkalitet.

Hvor stor Grow de?


Prydpæretrær vokser raskt når plantet. Bradford, den mest populære pryd pære sorten, kan nå et modent størrelse på 50 meter høy og 40 meter bred. Andre sortar kan vokse til å bli 30 til 40 meter høy og 10 til 20 meter bred.

Hvordan kan jeg ta vare på dem?


Hvis beskjæring er nødvendig for struktur og utseende, trim grener med pyntet verktøy i løpet av sovende kalde årstiden. Pryd pærer krever lite gjødsling, og siden nitrogengjødsel kan fremme skadedyr og sykdom, bør befruktning være begrenset og utøves med forsiktighet. Spre en 2- til 3-tommers lag av organisk mulch rundt trær for å bidra til å hindre tap av fuktighet under den lange varme sommerdager.

Er de utsatt for skadedyr og sykdom?


Skala insekter, som bladlus eller midd, kan vises på pryd pærer, spesielt hvis trærne er blitt overfertilized. Pryd pærer er utsatt for sotet mugg, rust sykdom og Pærebrann, som forårsaker de berørte grener å se brent. Sanitation skjæring kan bidra til å forhindre Pærebrann sprer seg i en tidlig fase.

Har Pryd Pears Har noen iboende problemer?


Til tross for sin slående utseende tre sesonger av året, prydpæretrær er ofte strukturelt mangelfull. Ifølge University of Alabama, skaper den raske veksten av disse trærne svak tre og dårlig filialstruktur, noe som kan føre til et tre for å falle fra hverandre etter 20 år med vekst. Å bidra til å forhindre et pæretre fra å kollapse senere i livet, velger unge transplantasjoner med sterke enkeltbadebukser, og beskjære noen greiner som krysser med badebukser på skarpe vinkler.