Hovudside

Field Guide til Northeastern Flowers

by Walther

Field Guide til Northeastern Flowers

Planter er gruppert i forskjellige familier, basert på fellestrekk de deler. Egenskaper som bestemmer en blomst familien inkluderer farge, form og størrelse av dens blomster, antall kronblad den har, størrelsen og formen på bladene, og om bladene er glatt, spisse eller flikete kanter. Det er rundt 5000 arter av innfødte villblomster i den nordøstlige delen av USA. En god felt guide vil hjelpe deg med å identifisere dem.

Bøker


Feltet guide du velger vil avhenge av hvor mye du vet om blomster. Bøker med fotografier er lettere for nybegynnere å bruke, som er bøker som liste blomster etter farge. Du bør ikke kjøpe en "profesjonell karakter" guide med mindre du er veldig kunnskapsrik om blomster, fordi vokabular som brukes i disse guidene er primært vitenskapelig. Native Plant Society of Northeastern Ohio opprettholder en liste over gode feltguider for nordøstlige blomster på sin hjemmeside, som gjør The Finger Lakes Native Plant Society.

USDA


Det amerikanske Department of Agriculture opprettholder en plante database på nettet. Databasen inneholder bilder og strektegninger av amerikanske planter, samt utenlandske planter dyrkes i de amerikanske Brukere kan søke etter planter på mange måter, blant annet ved staten, noe som gjør det en nyttig online feltet guide.

Native Plants


The Ladybird Johnson Wildflower Center lar deg søke etter 7161 innfødte planter i sin innfødte planter database. Kombinasjon søk lar deg søke per stat, farge, størrelse, lette krav og andre egenskaper.