Hovudside

Begrens Leaf Blomstrende Garden Plants

by Walther

Begrens Leaf Blomstrende Garden Plants

Som attraktive og gunstige blomstrende planter er til landskapsforming og hager, løvverk av disse plantene er også viktig. Visuelt, smale leafed blomstrende planter utfylle og aksent blomstrende blomstrer, ikke overvelde eller ta bort fra den fargerike visningen. Voksende smale blad blomster kan også hjelpe hvis du er plaget med snegler og slugs, som smale bladene er mindre attraktivt for disse skadedyr.

Smale Leaf Solsikker


Native til sørøst USA, er den smale blad solsikke en prangende staude som kan vokse til 10 meter høy og 5 meter bred. Det er en allsidig plante, vokser godt i fuktig jord, selv myr eller bog områder, men kan tåle perioder med tørrhet og salt i kystnære steder. Smale blad solsikker, noen ganger kalt sump solsikker, blomst i midten til slutten av sommeren med en overflod av lys gul tusenfryd-lignende blomster. Bladverket er attraktiv, med smale dype grønne blader på en burgunder farget stilk.

Smal Leaf Zinnia


En ideell plante for containere, grenser eller som bunndekke, de smale blad Zinnia blomstrer kontinuerlig gjennom hele vekstsesongen med lyse, fargerike enkelt petaled blomster i oransje, hvit, gul eller gull. Anlegget blir vanligvis 8 til 12 inches, med en lik spredning av lange, tynne grønne blader blandet med blomster. Smale blad zinnias er et lite vedlikehold plante, ikke plaget av vanlige hage sykdommer eller skadedyr, og er tørke tolerant.

Liljer


Liljer i Lilium slekten har løvverk av lange, smale blader, enten vokser av blomsten stammen, som de gjør på en påske lilje plante, eller sprenger seg frem fra bunnen av anlegget. De fleste gartnere vil vokse liljer ikke for lange slanke blad løvverk, selv om det er attraktivt gjennom hele vekstsesongen, men fordi de grasiøse, fargerike blomster en lilje plante produserer. Med hundrevis av hybrid liljer tilgjengelig, kan du finne en lilje variasjon å vokse som vil passe vekstforhold i hagen din.

Nellik


Bladverket av en nellik, enten det er en dianthus, border eller årlig variasjon, består av relativt korte, smale blader som ikke distrahere fra den velduftende, fargerike blomster av anlegget. Gress-lignende nellik blader kan legge tekstur og visuell variasjon til hagen din, med blad farge fra grønn til blågrå.