Hovudside

Ved å plante Chestnut Trees?

by Walther

Planting kastanjetrær kan være en givende opplevelse når dine avlinger begynne å produsere nøtter. Det finnes mange varianter av kastanjetreet; Men den kinesiske, amerikanske, europeiske og japanske arter er mest vanlig. Med riktig planting plassering, grunnforhold og forsvarlig behandling, kan du lett begynne å vokse kastanjetrær.

Velge type Chestnut Tree


Den amerikanske artene av kastanjetrær er sterkt utsatt for sykdom på planter. Velg Blight resistente arter som for eksempel kinesisk eller japansk for vekst beroligelse. Avgjøre om du ønsker små eller store avlinger. Velg de kinesiske arter hvis du ønsker større nøtter og høyere trær; Ellers velger japanske kastanjer for raskere produksjon av nøtter.

Tiden av året for Planting


Planting kastanjetrær ikke krever en bestemt måned for å grave hull; Men våren og tidlig høst er best for etablering. Plante kastanjetrær april eller september, slik at røttene er i stand til å etablere uten svært varme eller kalde værforhold.

Elementer som trengs


Kjøp en pose med matjord og en liten pose med sand for hver kastanjetre som du har tenkt på å vokse. Kjøp en jord pH tester på ditt lokale hagesenter for å bestemme grunnforhold for fremtidige planting steder. Samle en spiss spade og trillebår for graving og blande jord med sand.

Velge plassering


Velg et område som har godt drenert jord. Holde seg borte fra å plante kastanjetrær i svært våte flekker eller områder med for mye leire. Kastanjetreet favoriserer fulle solforhold. Velg flekker der avlinger vil motta minst seks timer med sollys daglig. Bruk jord pH tester for å sjekke fremtiden planting spot. Økende kastanjetrær krever et pH-område på 4,5 til 6,5. Ikke begynne å plante kastanjetrær i områder med kalk (kalkstein) jord, vil din avling dø. Velg et annet sted hvis pH-verdier er ikke i det foretrukne området.

Fullfører Task


Plassere hver kastanjetre rundt 30 meter fra hverandre for riktig pollinering. Grave hull to ganger til størrelsen på de grunn ballene dine kastanjetrær. Plasser avling inne i hullet. Dekke hver rot ball med en 70/30 matjord-sand blanding for tilstrekkelig drenering. Pat jorda blandingen ned i løpet av de nedgravde rot baller til å hjelpe den voksende av kastanjetrær. Ikke bruk noen gjødsel. Vanne hver kastanjetre et par ganger i uken det første året. La jorda rundt avlinger basen til å bli fuktig, men ikke våt. Påfør mulch utover fra hver bagasjerommet i en to meter radius for å forby veksten av ugress

Tilleggs Care


Befrukte din avling i slutten av våren gang. Levere et vannløselig gjødsel for å hjelpe voksende kastanjetrær etter en måned for å bli plantet. Påfør næring per instruksjonene på emballasjen. Fjern eventuelle ugress eller andre planter som vokser rundt bunnen av dine kastanje trestammer. Beskjær døde eller overdreven grener på et kastanjetre i tidlig sommeren når været er fuktig og høy temperatur. Forvente nøtter etter planting kastanjetrær alt fra 3 til 10 år etter etableringen.