Hovudside

Hvordan kan et Vindu Sensor arbeid?

by Walther

Hvordan kan et Vindu Sensor arbeid?

To forskjellige typer Vindu sensorer


Et vindu sensor er en alarm som lager en høy lyd når noen åpner et vindu fra utsiden. Det finnes to forskjellige typer vindu sensorer: kablede og trådløse. Trådløse vindu sensorer ikke stole på ledninger for å arbeide. Med et kablet vindussystem, er det nødvendig å ha en ledning som går fra vinduet sensoren til alarmsystem. Hvert system har sine egne fordeler og ulemper, men begge fungerer etter samme prinsipp.

Wired Vindu Sensor


En kablet vindu sensor må ha en bryter installert. Det er en magnet som har til å bli sittende fast i vinduets ramme med dobbeltsidig tape, og deretter kontakten er levd opp til glasset. Det er viktig at kontakten og magneten er justert, ellers når vinduet åpnes alarmsystemet kan ikke bli utløst.

Wireless Vindu Sensor


Den trådløse vindu sensor fungerer forskjellig fra den kablede vindu sensor. I stedet for å stole på ledningen fra sensoren til alarmsystemet, det er avhengig av et trådløst signal. Når noen åpner et vindu, sendes et signal til hjem sikkerhetssystem. Som et resultat, vil en alarm utløses. I noen tilfeller kan disse typer sensorer også settes opp til å ringe mobiltelefonen og myndighetene når vinduet er brutt seg inn.

Et par ting å huske på


Fordi vindus sensorer er lett deaktivert, de er ikke nødvendigvis den beste måten å holde ut inntrengere. For eksempel trådløse vindu sensorer, mens de kan virke mer praktisk, har en begrenset rekkevidde, og deres signal kan ha satt seg fast eller blokkeres av andre enheter i det samme området. Men hvis du legger til et glass pause sensor i tillegg til ditt vindu sensor, hvis noe press blir satt på overflaten av vinduet, vil alarmen gå av også.