Hovudside

Hva å gjøre med en skadet Cement Step

by Walther

Tid spiser opp alt. Til tross for hvor holdbart og hardt sement kan være, til slutt vil det utvikle chips, sprekker og mister stykker. Denne rivingen blir mest tydelig på trinnene, noe som gjør dem let gamle, svekket, og i noen tilfeller, en fysisk fare for brukerne. Trinn reparasjon er ganske lett og trengte på et praktisk nivå. Unnlatelse av å gjøre dette kan sette folk ved hjelp av trinnene i fare for å skli og falle.

Forberedelse


Vurdering av tilstanden til sement skritt du ønsker å reparere, sørg for å definere hele problemet helt. En liten sprekk kan bare trenger noen filler, mens en manglende del kan trenge fjerning og ny hell med en ramme.

Mens evaluere, ikke anta at det du ser er hele problemet. Mange ganger, sprekker og blemmer er forårsaket av underliggende problemer som innledende dårlig sement arbeid, planterøttene, for mye fuktighet fra andre kilder, anvendt ingen armeringsstål støtte for vekt og lignende problemer.

Mindre Jobs


Massevis av filler produkter er på markedet for sprekker og små chips som bare trenger et sted fyll. Sørg for å teste og matche filler farge med sement ved hjelp av en prøve programmet før du begynner reparasjonen. Noen fyllstoff tørke klar og andre tørke med en viss nyanse av grått eller hvitt. Hvis du bare jag jobben og gjøre det uten testing, kan du finne reparasjonen vil skille seg ut hvis ikke matchet riktig.

Velg riktig Day for jobben


Hvis du har en større reparasjon, ikke helle sement er dagen er kald eller våt. Sement trenger en viss varme for å kurere riktig; kalde eller regnfulle dager i strid med denne prosessen. Sunny, ikke-vindfulle dager er det beste alternativet som solens varme vil direkte bidra med tørkeprosessen og vil trekke fuktighet fra sementblanding.

Rengjøring og Framing


For store steg reparasjoner, er det nødvendig med en delvis hell. Rengjør området grundig med en stålbørste. Planlegge hvor mye av den skadede området må fjernes for å tilveiebringe en ny forbindelsesseksjonen for ny sement. Dig / chip / bore ut den skadede materiale og grov for å gi en god festeflate blottet for løse deler og ytterligere sprengning. Ramme med tre omkringliggende trinnet kanten så når den nye sement helles det vil flyte rett inn ønsket reparasjon og ta riktig form, matchende den gamle skritt form. Før påføring sement, sørg for å bruke en bonding flytende agent på den gamle sement overflaten slik at ny sement vil holde seg til det.

Sement Application


Blande sement på riktig måte slik at konsistensen er riktig. Hvis sement er for våt, vil det renne av og ikke forme. Hvis den er for tykk, vil den smuldre og falle fra hverandre på tørking.

Bruk en slump test for å måle konsistens. Hell tre ulike sementprøver fra miksen i en opp-ned nedgangen kjegle, forsiktig pakking dem ned i kjeglen. Hvis blandet riktig, bør sementblandingen omtrent holde sin form når nedgangen kjeglen er fjernet, kanskje sprer høyst 1 cm eller så. Hvis det ikke er noen spredning, er blandingen for tørr. Hvis det er for mye spredning, er det for vått.

Hvis du bruker Quikrete eller et hurtigvirkende sement, sørg for å ha alle verktøyene på plass i nærheten for å gjøre det rette arbeidet umiddelbart for utjevning. Hell det som er nødvendig slik at du ikke har for mye pytt og over hell. Når det er tørr nok, gjelder den endelige overflaten formen med spreder og sluttføre tørkeprosessen. Gi den nye sement minst en dag for å tørke helt før du fjerner innramming.