Hovudside

Hvordan Raise paprika

by Walther

Hvordan Raise paprika

Paprika er paprika du ser i supermarkedet som varierer i farge fra gult og oransje til rødt og grønt. Paprika er ikke å forveksles med jalapeno, varme kirsebær eller serrano paprika, som er krydret på smak. Paprika varierer i smak i henhold til modenhet og farge. Raising paprika krever tid og oppmerksomhet på detaljer i grønnsakshagen.

Bruksanvisning


•  Plant søte pepper frø 1/4 tommers dypt i små potter eller andre beholdere innendørs for å skape frøplanter. Bruk en planting miks som ikke inneholder jord for best resultat. Hold spirene i varme temperaturer som svever rundt 65 grader Fahrenheit i opptil to måneder. Avhengig av geografisk plassering, kan du plante peppers i mars eller april til transplantasjon på forsommeren.

•  Vann de søte pepper frøplanter ofte for å holde planters fuktig hele tiden. Gi sterkt sollys for å fremme spiring.

•  Ta potten av pepper planter utenfor etter to måneder på å akklimatisere dem til omgivelsestemperaturen. Gi dem en halv dag er verdt av sol, men hold beholderen skjermet fra vinden for en til to uker.

•  Transplant søte pepper planter til en utendørs hage når de har vokst minst 5 inches og har blitt vant til elementene. Plass de paprika planter minst 15 inches hverandre fra hverandre i en rik, godt drenerende jord.

•  Gjødsle og vann paprika godt å hjelpe plantene slå rot på transplantasjon. En spiseskje av gjødsel er tilstrekkelig på tidspunktet for planting. Irritere hagen med en tomme av vann hver uke.

•  Overvåke paprika for bladlus. Bladlus er små grønne insekter som lever på bladene av pepper planter og mange andre grønnsaker. Spray blader med hageslangen for å avskrekke skadedyr.

•  Plukk paprika fra hagen når de har nådd 3 til 4 inches i lengde. Leaving grønn paprika på vintreet lenger vil ikke skade frukten, men gjør dem blir røde. Clip paprikaen av vintreet stedet for å trekke for å unngå å rykke anlegget.