Hovudside

Slik Care for Terrariums Med Sukkulenter

by Walther

Slik Care for Terrariums Med Sukkulenter

Klar plast eller glass av et terrarium gjør det rette for dyrking av planter innenfor sine rammer. Selv sukkulenter krever en tørrere voksende miljø, hvis du gi den rette vekstforhold, kan du ta vare på terrarier med sukkulenter vellykket. Ta hensyn til fuktighetsnivået inne i terrarium å sikre at terrarium miljø forblir passende varm og tørr for de saftige planter.

Bruksanvisning


•  Plasser terrarium på et sted som mottar indirekte sollys. Sørg for frisk luft som sirkulerer inne i terrarium å holde terrarium miljø sunt, hvis mulig. Unngå direkte sollys skinner på terrarium for en lengre periode fordi dette kan føre til indre temperaturen i terrarium å bli for høy.

•  Spray innsiden av terrarium med vann fra sprayflaske å fukte saftige planter lett. Vanne terrarium bare når jorda tørker helt ut for å ta på. Hold sukkulenter sunt ved feilende på siden av underwatering terrarium fremfor overwatering det. Hvis plantene begynner å snu gul og tørker opp, vann oftere.

•  Skjær bort deler av planter som visner og tørker opp. Bruke beskjæringssaks eller liten saks, stammer klipp og blader og kast planteavfall utenfor terrarium. Skjær tilbake en plante som begynner å vokse opp til sidene og toppen av terrarium.

•  Kontroller terrarium regelmessig for indikasjoner på at plantene utvikler mugg eller mugg infeksjoner. Hvis du oppdager mugg eller mugg på løvverk, fjerne planten til å holde miljøet inne i terrarium sunt.

Tips og advarsler


  • Sukkulenter trives på en mangel på oppmerksomhet, trenger litt mer enn minimal fuktighet for å vokse. Hold sukkulenter i et terrarium sunt ved å se etter mugg og jordslag og holde miljøet tørr.
  • Velg en saftig terrarium med en stor nok åpning til å aktivere det indre miljøet for å tørke ut tilstrekkelig for å holde sukkulenter sunt.