Hovudside

De beste måtene å rengjøre en gassgrill Cover

by Walther

Med riktig pleie, dekselet til en gassgrill holder seg ren og ny for mange kirkeutflukt sesonger. Enten du tenner opp grillen for en spesiell anledning eller bare en familie måltid, slutten av anledningen ender med opprydding tid. Mens innsiden må nøye rengjøring for å sikre mattrygghet, utsiden og lokket krever også oppmerksomhet for å hindre en opphoping av fett, smuss og miljø rusk.

Såpe og vann


Ofte den beste løsningen for rengjøring av cover av en gassgrill er oppvaskmiddel og vann. Bland et par spruter av såpe i en bøtte, og tilsett vann for å lage en bøtte med såpeskum. Gå videre og spray toppen med en hageslange, eller våt den med en bøtte med rent vann. Ved hjelp av en fille eller ren klut, vaske toppen av grillen. Skylling og re-dyppe fille flere ganger vil sikre at du er rengjøring med rent vann. Spray med en slange for å skylle, eller bruke rent vann fra en bøtte eller en annen kilde. Sørg alltid for grillen er kjølig og gasskontrollen er i av-stilling.

Avfettingsmidler


Kommersielle avfettingsmidler er tilgjengelige for rengjøring av en gassgrill dekke. Solgte produkter spesielt for å rengjøre komfyrtopp og benkeplater også ren grill topper. Les instruksjonene nøye, og sørge for at grillen er avkjølt før du søker. Noen av disse produktene kommer i skummende formler og trenger tid til å sitte for maksimal rengjøring. Teste produktet på en tilbake hjørne av lokket før du bruker den til hele området. Skyll grundig med rent vann. Noen produkter kan være farlige og vil kreve bruk av hansker for søknad.

Skrubbing


Ofte nøkkelen til å rense et element er et lite arbeidskraft. Såvidt gassgrill lokkene er bekymret, kan en av de beste måtene å rense dem skal skrubbe vekk uønsket fett og smuss. Mange gassgriller, men vil ikke stå opp til skuresvamper. Disse vil ripe eller arr i finish og kan forårsake permanent skade på grillen. Velg en myk, naturlig-børste for jobben. Ren i en sirkulær bevegelse med en valgt renere eller bare vann. Ikke trykk hardt. Konsentrer deg om områder med fett eller mye skitt, og skyll med rent vann til slutt.

Forebygging


Den beste måten å rengjøre en gassgrill lokk kan være å ikke få det skitne til å begynne med. Mens du holder den helt ren mellom bruker kan være umulig, det finnes måter å hindre overdreven skitt og rusk fra å samle inn. Invester i et cover laget for å passe den aktuelle modellen av grill. Jo bedre tilpasning av dekselet, jo mindre skitt og rusk komme i. Sørg for at dekselet på når grillen ikke er i bruk. Rengjøre grillen lokket etter hver bruk, hvorvidt det ser fettete eller skitten. Selv den minste mengden av fett vil tiltrekke og holde skitt og støv og vilje buildup over tid.