Hovudside

Slik Care for en Prairie Fire Crabapple treet

by Walther

Slik Care for en Prairie Fire Crabapple treet

Prærien brann crabapple, (Malus x Prairie Fire), har noe å tilby for hver sesong. De blomstrer vises i mai, som begynner som rødlige knopper og åpning inn rosa-lilla blomster som varer i minst to uker. Grønn sommer vegetasjon erstattes av lys oransje fall løvverk. Dype røde frukter forbli lenge nok til å mate sultne sangfugler i løpet av vinteren. Prærien brann har en behagelig, avrundet form, og vil nå høyder på ca 20 meter ved forfall. Gi prærien brann crabapple treet litt ekstra oppmerksomhet i løpet av det første året, og den vil belønne deg med mange år med lite vedlikehold skjønnhet.

Bruksanvisning


•  Plant prærien brann crabapple treet om våren, etter at bakken har tørket ut til det punktet at det ikke lenger er gjørmete. Røttene til treet vil ha en vanskelig tid å etablere hvis jorda komprimeres. Prairie Fire crabapple vil gjøre det bra i nesten alle jord som ikke er veldig våt. Plante treet i fullt sollys der det ikke vil være i skyggen av høye bygninger eller andre trær.

•  Gi prærien brann crabapple treet en tomme av vann hver uke at det ikke kommer regn. Tillate en hageslange å dryppe sakte ved foten av treet. Vanning dypt gang i uken vil hjelpe treet utvikle solide røtter, og er å foretrekke fremfor hyppige, grunne vanning.

•  Gjødsle prærien brann crabapple treet en gang hvert år, tidlig på våren, som begynner når treet er et år gammel. Bruk en balansert, time-release gjødsel.

•  Prune prærien brann crabapple tidlig på våren før treet blomstrer, eller etter at det er ferdig blomstringen i slutten av våren. Fjern eventuelle greiner som krysser andre grener, samt grener som vokser for tett sammen. Sviske av eventuelle svake eller skadede grener eller grener brutt i løpet av vinteren.

•  Fjern eventuelle suckers så snart de dukker opp, som suckers vil trekke energi fra treet. Ved hjelp av beskjæringssakser, kutt sucker nær treet.