Hovudside

Hvordan lage en floral midt med Roses & Greenery

by Walther

Hvordan lage en floral midt med Roses & Greenery

Den klassiske ordning for bryllup og Valentinsdag, roser og grønt et imponerende midtpunktet. Bruk ensfargede roser tilpasset anledningen, eller bruke en blanding av forskjellige nyanser for en mindre formell utseende. Velg roser som er ennå ikke i full blomst og har ingen brune merker eller døde blader. Hvis du klipper dine egne roser, klippe dem tidlig eller sent på dagen og sørg for blomstene er tørre før du skjærer. Grøntområder for ordninger bør være holdbar og langvarig med en lys farge. Sitrus blader, etterfølgende eføy, bregne, eukalyptus og rosmarin alt fungerer bra.

Bruksanvisning


•  Skjær stilkene av roser diagonalt og fjerne eventuelle blader som kan sitte under vannlinjen. Stå rosene i en bøtte med varmt vann før du er klar til å bruke dem. Klipp endene av grønne stilkene og fjerne eventuelle overskytende blader.

•  Trim floral skum før det er riktig størrelse til å passe inni beholderen. Ta første steg og skyv den inn i midten av skummet. Trimme stammen av andre steg litt slik at den sitter 1/2 tommers lavere enn det første steg. Dette gir blomster plass til å åpne riktig. Trim flere andre roser til samme lengde og presse dem inn i en sirkel rundt den første rose. Skjær de resterende roser litt kortere og plassere dem rundt kantene av skum.

•  Legg den grønne. Hvis du bruker etterfølgende grønt som bregne eller eføy, skyv det inn rundt kantene av skum slik at det stier over sidene av beholderen. Oppreist grønne som sitrus blader og rosmarin bør kuttes til lengde og brukes til å fylle i hullene mellom roser. Oppreist grøntområder bør stikke noe mer enn en tomme over rosene, eller ordningen vil vises ubalansert og rosene vil være skjult.

•  Tilsett vann til beholderen, og pass på at stilkene av roser og løvverk er godt dekket. Legg blomst mat til vannet for å forlenge levetiden på snittblomster.

•  Dekorer ditt arrangement. For et bryllup, legge bånd buer innpakket med vendinger av wire. Presse ledningen inn i blomsterskum og la endene av båndet sti over sidene av beholderen. For en ferie ordning, tape lys til tannpirkere og trykk dem inn i sentrum av ordningen, ved hjelp av etterfølgende grønt å skjule båndet.

Tips og advarsler


  • Forlenge levetiden på ditt arrangement ved å plukke ut døde blomster og blader og erstatte med nye fortløpende.