Hovudside

Hvordan få Foxglove å blomstre

by Walther

Revebjelle er en staude som produserer vakre, prangende blomster som ligner bjeller med pigger. Å få disse blomstene til å blomstre, bør du følge anbefalte planting instruksjoner. Deadheading Foxglove blomster tillater anlegget å frembringe et andre sett av blooms kort tid etter at det første sett dør tilbake.

Bruksanvisning


•  Plant revebjelle tidlig på våren eller høsten når startet som gresset eller i sommer som frø for de beste resultatene for dine blomster. Vanne dem en gang i uken med omtrent en tomme av vann hver gang. Øk vanning litt under spesielt tørre perioder. Blomstene begynner å blomstre i løpet av anleggets andre våren når den startes fra frø, men hvis du kjøpte anlegget fra en barnehage, kan du se oppblomstringer med start fra neste vår etter planting.

•  Fjern de blomstrer når de begynner å henge og fjerne blomsten pigger. Dette vil oppmuntre plantene til å produsere et ekstra sett med blomster kort tid etter det første settet begynner å dø, ifølge National Gardening Association. Når deadheading, fjerne alt, men midt spike-vekst fordi det hjelper plantene til selv-frø.

•  Plant en batch av frø det første året og deretter et annet sett av frø det andre året, slik at du har en kontinuerlig syklus av nye blomstrer fra ulike sett av planter.

•  Plasser revebjelle i full sol til delvis skygge, men for mye ettermiddagssol kan føre til varmeskader, som deretter kan føre til at planter til å produsere færre blomster.

Tips og advarsler


  • Hold barn og kjæledyr borte fra Foxglove planter siden de er giftige ved svelging.