Hovudside

Plant Grow lys Instruksjoner

by Walther

Plant Grow lys Instruksjoner

Selv om enkelte planter trenger ulike mengder lys for å vokse effektivt, kan en mangel på kvalitet lys produsere planter med langstrakte stengler og misdannelser fordi de kan strekke mot nærmeste lyskilde. Fruktbærende planter kan ikke sette frukt. Når tilstrekkelig utelys ikke er tilgjengelig, kan kunstig vokse lysene supplere plantenes behov for lys.

Typer


Vokse lysene er tilgjengelig i tre vanlige typer, og hver og en har sine fordeler og ulemper. Fluorescerende vokse lysene er små og rimelige, og de ikke genererer mye varme i anleggsområdet. Dessverre har de ikke produserer et høyt nivå av intenst lys, som noen planter krever for kraftig vekst. Lav vekst, grønne planter, som salat og spinat, vil ha nytte av fluorescerende lys, og du kan øke belysning faktor ved å legge reflektorer som styrer ekstra lys tilbake på overflaten av plantene.

Vokse lysene som inkluderer høyt trykk natrium (HPS) pærer er mer effektivt som lysrør, og pærene varer lenger. Men HPS vokse lysene også generere varme og de er dyrere. Når du bruker HPS vokse lys, bør dyrkeren sørge for tilstrekkelig ventilasjon for å unngå for høye temperaturer i det voksende området.

Den tredje vanligste typen vokse lys gir et bredt spekter av kunstig lys som ligner det naturlige lyset fra solen. Metallhalogen vokse lysene fungerer godt for dyrking av grønnsaker som trenger høye nivåer av høy intensitet lys hver dag. Bladplanter fare godt med metallhalogen lys, men blomstrende planter kan ikke produsere en overflod av blomster. Du kan kombinere to eller flere typer vokse lysene for å øke lysspekteret utgang.

Bestem belysningsbehov


Den type anlegg du vokser avgjør lysne behov. I gjennomsnitt, trenger en plante ca 18 timer med lys og seks timer med mørke. Imidlertid kan frøplanter nytte konstant lys før de utvikler sin første ekte sett med blader. Plassere vokse lys nærmere plantene vil øke intensiteten av lyset.

Før du kjøper vokse lysene, studere effekten utgangen av hver enhet. Jo høyere lys wattstyrke, jo større din vokse området være. For eksempel vil en 100-watts pære lyser bare en to-fots square området, men en 1000-watts pære vil nok tenne en 6-fots square voksende plass.

Advarsel


Ta forholdsregler når du setter opp din vokse lys området for å sikre at de elektriske ledninger og pærer ikke støter vann. Tilfeldigvis sprøyting en varm vokse lys når misting plantene dine kan føre til sprekking av pæren.