Hovudside

Kan jeg bruke en støvsuger med en litt bøyd Prong?

by Walther

Kan jeg bruke en støvsuger med en litt bøyd Prong?

Den spiss på en støvsuger refererer til stikkontakter, slangen vedlegget eller strømstav. Noen modeller har to utstikkerne til å feste slangen og makt tryllestav. Haken er litt fleksibel på grunn av sin foringsrøret og kan lett bøyes, og deretter flyttet tilbake forsiktig tilbake på plass for å betjene vakuum.

Outlet Prong


Uttaket spiss er festet til den elektriske ledningen som plugges i en stikkontakt. Den spiss har to metallstykker som gjør at strøm til å kjøre vakuum fra en stikkontakt. Noen vakuum modeller er tredelt. Hvis en spiss er bøyd, forsøke å bøye den tilbake på plass når støvsugeren ikke er slått på eller koblet til en stikkontakt. Etter å bøye spiss tilbake på plass, koble den til stikkontakten, og slå på vakuum. Hvis vakuum funksjoner, er spiss fast.

Tilbehør Prong


Noen vakuum modeller har en strømstav festet til en slange, som er festet til beholderen av vakuum. Strømstav plukker opp støv og rusk, og suge flytter skitt gjennom slangen inn i canisterâ € ™ s vakuum bag. Haken på slangen eller strømstav, avhengig av vakuum modellen, vil låsen hvis det er litt bøyd.

Reparasjoner


Hvis spiss er bøyd og doesnâ € ™ t plug in eller låsen, kan det repareres av et vakuum reparasjonsservice forhandler eller direkte av Manufacturera € ™ s autorisert forhandler. Det kan også være dekket under vacuumâ € ™ s garanti. Konsultere ownerâ € ™ s manual for vakuum gjennom garantien tidslinje og begrensninger. Dersom del er dekket under sin garanti, vil de deler og reparasjoner være gratis.

Omsorg


For å sikre spiss ikke bøyer eller bli skadet, stue vakuum tilbehør skikkelig etter hver bruk. Pakk den elektriske ledningen rundt holderen, eller trekke i ledningen når det er rett og flatt på gulvet. På canister stil støvsugere, henge slangen over noe, for eksempel verktøy skap kroker eller et skap bar. Ikke oppbevar vacuumâ € ™ s tilbehør på gulvet for å unngå skader.