Hovudside

Trinn for en vellykket Neighborhood Watch

by Walther

Trinn for en vellykket Neighborhood Watch

Å bli "din brors vokter" ved å sette opp et nabolag se programmet kan bringe et nabolag sammen og minske muligheten for forbrytelser som oppstår innen klokken området. En vellykket nabovern krever alle på blokken til å være involvert og engasjerte partnere i forebygging av kriminalitet. Noen av de viktigste trinnene et nabolag watch kan ta for å oppnå dette inkluderer politi engasjement, regelmessige møter i bydelene og en trygg og effektiv måte å rapportere mistenkelig aktivitet.

Danne en Planning Committee


Suksess begynner med bevissthet og utdanning. Samle noen interesserte naboer å begynne å forske fakta på vellykkede nabolaget ser på program. Først besøker nettsteder som kan gi din gruppe med generell informasjon. Finn ut hva et nabolag watch innebærer, og få generell informasjon om kriminalitetsforebygging og konkrete anbefalinger for å hjelpe deg i å starte ditt eget nabolag watch.

Planutvalget bør også forskning statistikk på lokale kriminalitetsmønster, spesielt innenfor området av nabolaget ditt. Få hjelp av din lokale politiet for å få denne informasjonen. Din lokale politiet kan også være i stand til å sette gruppen i kontakt med noen etablerte Neighborhood Watch grupper i ditt område. De fleste rettshåndhevelse etater vise Neighborhood Watch programmer med høy aktelse og vil hjelpe deg i å starte og vedlikeholde ditt eget program. Sørg for å invitere rettshåndhevelse tjenestemenn å snakke på ditt første møte.

Sett en dato for det første møtet, og begynne å generere interesse i nabolaget. Lag en informasjonsskrivet som forklarer hensikten med møtet, dato, sted og tid. Snakk til hver innbygger i målområdet. La folk du snakker med kjenner nabolaget ditt skal jobbe i partnerskap med lokale politimyndigheter for å gjøre nabolaget ditt et tryggere sted å leve. Presentere dem med fakta du samlet, og finne ut hva, om noen, skritt de nå tar beskytte seg. Forklare begrepet et nabolag watch program og invitere dem til det første møtet.

Hold Initial Meeting


På det første møtet, la en rettshåndhevelse offisielle å ta ledelsen og veilede deg gjennom prosessen med å etablere se programmet. Hvis noen av deltakerne er fortsatt ikke sikker på om å delta, kan lytte til en offiser overbevise dem. Få forpliktelser fra de som ønsker å delta ved å ha dem fylle ut påmeldingsskjemaer. Inkluder på registreringsskjemaet informasjon som personens navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og kjøretøy beskrivelse. Kartlegge dekningsområdet, og merk hjemmene til alle deltakerne.

Valgte møteleder for gruppen, og be om frivillige "blokk kapteiner" for å koordinere watch aktiviteter og trening, bistå i informasjonsdeling og fungere som et mellomledd mellom politi og nabolaget se programmet.

Få opplæring


Sett opp en dag og tid til å fullføre en grundig treningsøkt. Det er viktig å vite hva du skal se etter og hvordan å rapportere det. I denne sammenheng, en penn og papir er dine sterkeste våpen. De fleste av kravene til en vellykket nabolag se programmet innebære å være klar over omgivelsene og vite hva som er og ikke er utenom det vanlige. Nabolag watch trening innebærer aldri konfrontasjon eller opplæring i bruk av skytevåpen eller begrensende enheter. Rettshåndhevelse personell er vanlig kilde til nabovern trening. Når treningen er ferdig, sted nabolaget ser skiltene i vinduene på alle deltakende hjem.

Keep It Going


Holder regelmessige månedlige møter, slik at deltakerne holde deg oppdatert og er i stand til å hjelpe i beslutningsprosessen. Månedlige møter også gi en mulighet for folk å bli kjent med hverandre og hjelpe til med bonding som en gruppe. Prøv å involvere hver nabo på blokken, selv om ikke deltar. Distribuere et informasjonsskriv med jevne mellomrom kan holde ikke-deltakende innbyggere informert og muligens overbevise dem om å bli med i se programmet. Å få alle involverte også kan inkludere barn som oppholder seg på blokken. Lær dem å være observante og følge etablerte sikkerhetsprosedyrer. Gjør det morsomt å tilhøre ved å organisere gruppeaktiviteter, som for eksempel et nabolag opprydding dag eller husfest grill. Bli med andre nabolag se programmer i ditt område for større og mer organiserte arrangementer.