Hovudside

Hvordan virker en Emergency Generator arbeid?

by Walther

Hvordan virker en Emergency Generator arbeid?

Hva er en Emergency Generator?


En nødgenerator er, som man kan forestille seg, en gassdrevet motor som gir strøm til boliger og bedrifter i nødstilfeller der lokale elektriske tjenester har mislyktes, og det er ingen strøm. Vanligvis de brukes som et resultat av stormer, tornadoer og orkaner ødelegger kraftledninger og transformatorer, forstyrre flyten av elektrisitet. De kommer i mange forskjellige størrelser og modeller for å møte de elektriske behovene til ulike forbrukere. En liten bærbar generator kan være tilstrekkelig for en husholdning, men flere lastebil størrelse generatorer ville være nødvendig for å sikre at de elektriske behov for et sykehus. I et slikt tilfelle, hvis strømmen skulle gå ut, kunne mange kritisk syke eller skadde personer dø, slik at man kan se deres betydning.

Struktur


Den nøyaktige utforming varierer fra modell til modell, men det vil alltid være to kritiske deler, kjent som rotoren og statoren. Rotoren er den delen som beveger seg, roterer inne i generatoren boliger. Statoren forblir i ro og ligger like utenfor rotor rekkevidde. Laget av et sett av magneter, skaper statoren en jevn magnetisk felt gjennom hvilket rotoren passerer gjennom hver gang den roterer. Rotoren er vanligvis en kube eller rektangel av godt ledende metall innpakket med ledning og koblet til stikkontakten. Den andre enden av rotoren er koblet til en sveiv.

Hvordan virker en Emergency Generator arbeid?


Virkemåten starter med tenning av generatoren motor. Dette er normalt en mindre versjon av en forbrenningsmotor hvis veivaksel er den ene forbundet med rotoren. Kranken er slått som motoren forbrenner bensin, snu rotoren. Som den ende av rotoren passerer gjennom det magnetiske felt som skapes av statoren, og elektrisk potensial genereres og føres gjennom ledningene i rotoren. Ledningen reiser ned lengden på rotoren til å få kontakt med utgangsporten, og gir energi til noe elektrisk drevet som er koblet til den.