Hovudside

Hvordan identifisere Min Ettgreps dusjbatteri

by Walther

Før du reparere ettgreps dusjbatteri, finne ut hva merke og modell av kranen du eier. Med denne informasjonen i hånden, kan du enkelt bestille reservedeler for å oppdatere eller reparere enheten. Men å finne den informasjonen du trenger presenterer noen utfordringer på visse typer kraner. Så det er best å lære noen forskjellige måter å identifisere din kranen. Du trenger bare de mest grunnleggende verktøy og litt handyman know-how.

Bruksanvisning


•  Se på trim plate, rund plate rundt bunnen av den ettgreps kran for en produsent navn eller symbol. For eksempel, embosses Delta sine navn i sine single-håndtak dusjbatteri trim stykker. Moen, American Standard og Pris Pfister også skrive navnene deres på en eller annen måte på denne platen. Kohler har ofte en K på sine tappekran trim stykker. Navnet identifiserer produsenten.

•  Fjern kranen håndtaket ved å ta ut festeskruen på undersiden av håndtaket med en umbrakonøkkel. Skyv håndtaket av kranen og fjern trim ermet, en tube-formet del, og panser, en runde gjenget mutter, ved å skru hver enkelt og trekke dem av.

•  Se på toppen av patronen, den delen under håndtaket, for en produsent navn. Eller se om det er patron skruene på toppen av patronen. I så fall er det sannsynlig at du har en American Standard kranen. Hvis det er et metall klipp på siden av patronen, kan du ha en Moen tappekran.

•  Fjern festeskruene, patron klipp eller beholde mutteren på toppen av kassetten og trekk kassetten ut av kranen kroppen. Hvis du har et Moen eller Delta tappekran, gå online til den aktuelle produsenten hjemmeside og se under finn-deler delen. Ta opp ettgreps dusjkraner og matche delene på kranen til delene som er oppgitt på nettstedet. Hvis du har en annen tappekran eller ikke kan finne dine deler på nettet, ta alle delene du fjernet en rørleggerarbeid leverandør og be om å få se en deler bok for å matche dine tappekran deler.

Tips og advarsler


  • Hvis du har et Moen tappekran, sjekk plasseringen av monteringshullene på trim plate for videre identifikasjon. Hvis skruene er på to og syv posisjon, har du en trykkutlignende kranen. Dersom skruehullene er på 9:00 og 3:00 stillinger, er det en vanlig kran.