Hovudside

Fargede Planter Native til Southwest for Landscaping

by Walther

Fargede Planter Native til Southwest for Landscaping

Planter som hører til Southwest har tilpasset seg de varme, tørre forhold så utbredt i denne klima. De fleste er tropiske løvverk planter eller sukkulenter reflekterer grønt og brunt i ørkenen. Men noen planter som hører til Southwest er mer fargerik.

Betydning


Det kan være vanskelig å finne planter for å legge til en fargeklatt til et sørvestre landskapet. Mens noen sukkulenter gjøre blomst, er den blomstrende periode vanligvis kort. I tillegg har mange sukkulenter har skarpe torner eller pigger for å avskrekke rovdyr. For disse grunner, er det beste alternativet hvis du vil farge å plante ørken stauder og innfødte blomstrende busker.

Stauder


Sedum planter er et utmerket valg for sørvest. Innfødt til området, disse staude bakken dekker trives i varme, steinete jord. Mange varianter har fargerike blader og blomster. Sedum obtusatum (Sierra bergknapp) har gule blomster på rødlige stilker mot burgunder blader. Søt sand verbena (Trestålormer fragrans) er en duftende plante med klynger av hvite eller rosa blomster på toppen av høye, stammer slank. Høst salvie (Salvia greggii) har mint-duftende blader og blomstrer med blomster i fargene rødt, oransje, hvit, rosa eller lilla.

Busker


Greenleaf manzanita (Arctostaphylos patula) sprer seg raskt og kan bli opptil seks meter høye. Anlegget har attraktive Shedding bark som avslører lyse rødt tre under og klynger av rosa blomster. Desert sand verbena (Abronia villosa) er ønskelig for sine masser av lys rosa blomster som blomstrer fra tidlig mars til oktober, hvis gitt vann. Skunkbush Sumac (Rhus trilobata) er verdifull for sin frukt, en viktig kilde til vinteren mat for dyrelivet. I tillegg er de klynger av lyse røde bær gir en fargeklatt fra høsten gjennom vinteren, og bladene har en behagelig duft.