Hovudside

Hvordan bli kvitt katten urin fra gulvbord

by Walther

Hvordan bli kvitt katten urin fra gulvbord

Katten din er ikke tisser i huset for å gjøre deg sint. Grunner kattene urinere i huset inkluderer sykdom, skitne søppel boksen, stress, og ukjente mennesker eller møbler. Tid er kritisk når du trenger å fjerne katten pee; jo raskere du behandler det berørte området, jo lettere vil det være å fjerne alle spor av lukt. Du er nødt til å bruke de riktige rengjøringsprodukter på katten pee - visse produkter vil ikke behandle lukt.

Bruksanvisning


•  Blot opp katten tisse bruke papirhåndklær eller en rengjøring fille når du oppdager tisse.

•  Bland destillert hvit eddik og vann i et 1: 1 forhold i en bolle. Fyll en annen bolle med varmt vann.

•  Dypp en fille inn i eddik løsning, deretter bruke den til å gni skitnet gulvbord. Skyll eddik ved hjelp av en annen fille nedsenket i varmt vann. Blot opp overflødig væske med tørkepapir. Gjenta dette flere ganger til grundig rense området.

•  Spray området med en spesiell pet urin cleanser utviklet for å fjerne alle spor av lukt. Disse produktene kalles enzymrensemidler; de er tilgjengelig i dyrebutikker. Les bruksanvisningen før du bruker for å finne ut hvordan å behandle området etterpå. Du må kanskje skylle cleanser bort, eller du kan rettes slik at området tørke naturlig med enzymet renere fortsatt på gulvet.