Hovudside

Vanlige Lekkasjer i svømmebasseng

by Walther

Vanlige Lekkasjer i svømmebasseng

Hvis du vet det grunnleggende vannkjemi og holde seg på toppen av vedlikehold og renhold, vil du ha et basseng som er generelt klar for bading når du er. Et problem som kan kaste en skiftenøkkel i din svømming planer er en lekkasje. Ikke bare en lekkasje avspore dine forsøk på å holde balansert kjemi i vannet, men det øker også verktøyet kostnader på grunn av konstant behov for å fylle bassenget. Vet hvor de felles lekkasjer i et svømmebasseng er mest sannsynlig skje slik at du kan fikse dem i en hast.

Lekkasjer Mens pumpen går


Hvis svømmebasseng bare har en tendens til å lekke mens pumpen er i gang, har du mest sannsynlig har en lekkasje på trykksiden av utstyr, i henhold til Pool Center. Når pumpen er på, skaper det press på VVS. En liten og nesten umulig å oppdage lekkasje raskt kan bli en betydelig sprøyting lekkasje i denne situasjonen. Slå av pumpen, og fikse lekkende rør umiddelbart for å hindre massiv sløsing med vann. En tomme av vann i noen bassenger er 500 liter på din regning.

Lekkasjer mens pumpen off


Hvis utvalget går normalt, men utvikler en lekkasje når pumpen er slått av, er problemet på sugesiden av utstyret. Returledningen avløp fører fra skimmer eller avløp er muligens skadet. En defekt O-ring på pumpen kurv lokk, eller en løstsittende lokk som gjør at avløp til kurven for å suge luft når pumpen er på, kan føre til lekkasje.

Lekkasjer i en Vinyl Liner


Hvis du har en over bakken pool med en vinyl liner, eksisterer det en sterk mulighet for at en og annen lekkasje vil utvikle seg i liner. Disse lekkasjer er ofte funnet rundt sømmene av foringen hvor materialet er sammenføyd under produksjon. Lekkasjene kan også være til stede i noen områder på gulvet i bassenget hvor en sunken stedet har utviklet seg, ifølge Wet Leder Media nettside. Sildrende vann gjennom bunnen av bassenget kan sakte vaske bort sand under og forårsake mer skade til slutt. En vinyl duken er utsatt for skade fra skarpe gjenstander, slik at disse typer lekkasjer kan forekomme hvor som helst i bassenget.

Lekkasjer i Lighting


Et vanlig sted for et basseng å lekke er rundt lysarmatur. Vann kan unnslippe rundt en belysning nisje og piple ut gjennom hullet der ledningen kommer inn, i henhold til Pool og Spa nettside. Noen ganger kan et basseng lekkasje ikke påvirker nivået av vannet mye fordi det er bare å fylle huset av bassenget lys med vann på grunn av en defekt tetning eller en sprekk. Denne type lekkasje er farlig fordi vann og elektrisitet er ikke en god kombinasjon. Når noen lekkasje reparasjon er utført på en pool lampe, koble fra strøm fra lysene før du prøver å få i bassenget.

Ingen lekkasje på All


Noen ganger kan en oppfattes basseng lekkasje er ingen lekkasje i det hele tatt. I spesielt varmt og solrikt vær er det ikke uvanlig for et basseng å droppe sin vannstanden en merkbar mengde gjennom fordamping.